Κυριακή, 25 Αυγ.
33oC Αθήνα

Δέσποινα Βανδή για τη μεγάλη συναυλία της στον Λυκαβηττό: «Η λαχτάρα μου να τραγουδήσω παραμένει ίδια»

Δέσποινα Βανδή για τη μεγάλη συναυλία της στον Λυκαβηττό: «Η λαχτάρα μου να τραγουδήσω παραμένει ίδια»
Φωτογραφία αρχείου - NDP

«Η διαδρομή μεγάλη και τίποτα πια ίδιο! Ίδια όμως παραμένει η σχεδόν παιδική μου λαχτάρα για αυτή μας τη συνάντηση!», έγραψε η Δέσποινα Βανδή για τη συναυλία που θα δώσει τον Σεπτέμβριο στον Λυκαβηττό.

Τον δικό της απολογισμό, λίγο πριν δώσει τη μεγάλη συναυλία στον Λυκαβηττό για τα 30 χρόνια της καριέρας της, έγραψε στο Instagram, η Δέσποινα Βανδή.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αν και είχε λίγο καιρό να «εμφανιστεί» στα social media, αποφάσισε να επιστρέψει δυναμικά ανοίγοντας την καρδιά της για τo «reunion» που θα κάνει με τους θαυμαστές της μετά από 21 χρόνια.

«Αγαπημένοι μου πλησιάζει ο καιρός για το τελευταίο και μεγάλο μας party στο Λυκαβηττό! 21 χρόνια μετά ξαναπατάω σε αυτήν τη σκηνή!

Reunion για όσους είχατε έρθει τότε και έχουμε να θυμηθούμε πολλά! Η διαδρομή μεγάλη και τίποτα πια ίδιο! Ίδια όμως παραμένει η σχεδόν παιδική μου λαχτάρα για αυτή μας τη συνάντηση!», έγραψε η Δέσποινα Βανδή.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

«Ίδια κι ακόμα μεγαλύτερη για αυτό το μοίρασμα συναισθημάτων! Δε θα πω άλλα…τα υπόλοιπα θα τα πούμε από κοντά! 21/9 σας περιμένω με μεγάλη χαρά!», μοιράστηκε με ενθουσιασμό η τραγουδίστρια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις