Κυριακή, 25 Αυγ.
30oC Αθήνα

Formula 1: Νικητής ο Λάντο Νόρις στο Grand Prix της Ολλανδίας, έμεινε δεύτερος ο Μαξ Φερστάπεν

Formula 1: Νικητής ο Λάντο Νόρις στο Grand Prix της Ολλανδίας, έμεινε δεύτερος ο Μαξ Φερστάπεν

Σε ένα εντυπωσιακό αγώνα ο Λάντο Νόρις κατάφερε να τερματίσει 1ος στο Grand Prix της Formula 1 στην Ολλανδία, πετυχαίνοντας μια ανέλπιστη νίκη στο σπίτι του Μαξ Φερστάπεν ο οποίος έμεινε στην 2η θέση. Tο βάθρο συμπλήρωσε ο Σαρλ Λεκλέρκ.

Τη δεύτερη νίκη της φετινής σεζόν -αλλά και συνολικά της καριέρας του στη Formula 1- πανηγύρισε ο Λάντο Νόρις στο ολλανδικό Grand Prix της Κυριακής (25/08/24) στην πίστα του Τσάντφουρτ.

Ο Βρετανός οδηγός της McLaren κατάφερε να κρατήσει άνετα πίσω του τον παγκόσμιο πρωταθλητή, Μαξ Φερστάπεν, και να σταματήσει το αήττητο σερί του Ολλανδού στην πατρίδα του, αφού ο «πιλότος» της Red Bull μετρούσε τρεις νίκες σε ισάριθμούς αγώνες από το 2021, όταν το ολλανδικό γκραν πρι επανήλθε στο πρόγραμμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε ο Μονεγάσκος Σαρλ Λεκλέρκ με Ferrari σε ένα πολύ όμορφο αγώνα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FORMULA 1® (@f1)

Μπορεί ο Φερστάπεν να ξεκίνησε καλά και να πήρε την 1η θέση στην εκκίνηση του Grand Prix, ωστόσο ο Νόρις εκμεταλλεύτηκε το DRS και ξαναβρέθηκε στην 1η θέση στον 18ο γύρο, αφήνοντας πίσω του τον Ολλανδό. 

Επόμενο Grand Prix στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1 είναι προγραμματισμένο στην Ιταλία και στη θρυλική πίστα της Μόντσα, το τριήμερο 30/8-1/9.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις