Κυριακή, 25 Αυγ.
30oC Αθήνα

Χαλκιδική: Ο πατέρας του 19χρονου κατήγγειλε τον δήμο πως είχε συναλλαγές με τον ιδιοκτήτη του λούνα παρκ

Χαλκιδική: Ο πατέρας του 19χρονου κατήγγειλε τον δήμο πως είχε συναλλαγές με τον ιδιοκτήτη του λούνα παρκ
Φωτογραφία Eurokinissi - MOTION TEAM

Το κουβάρι της τραγικής υπόθεσης προσπαθεί να ξετυλίξει ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη που σκοτώθηκε τόσο άδικα στο λούνα παρκ στη Χαλκιδική.

Μετά το τρισάγιο που έγινε σήμερα (25.08.2024) στην μνήμη του 19χρονου έξω από το φονικό λούνα παρκ στη Χαλκιδική, ο χαροκαμένος πατέρας κατήγγειλε ανοιχτά τον δήμο Κασσάνδρας πως είχε συναλλαγές με τον 58χρονο ιδιοκτήτη του λούνα παρκ.

Ο κ. Καμπαϊλής σε δηλώσεις του στην κάμερα είπε πως έχει έγγραφα στα χέρια του που αποδεικνύουν τη σχέση του δήμου με τον επιχειρηματία.

Οι σχέσεις τους περιλαμβάνουν απευθείας αναθέσεις από το 2021 χωρίς να υπάρχει η έγκριση του δημοτικού συμβουλίου.

Αύριο Δευτέρα, ο πατέρας του 19χρονου θα καταθέσει τα έγγραφα στην εισαγγελία Χαλκιδικής, και θα ζητήσει την άμεση παρέμβασή της.

Προσπαθώντας να συγκρατήσει τον πόνο του, προειδοποίησε πως αν η εισαγγελική αρχή δεν προβεί στις απαραίτητες ενέργειες θα αναγκαστεί να παραβεί τον νόμο.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως το crazy dance που πήρε τα νιάτα από το παιδί του, αρχικά αγοράστηκε από έναν επιχειρηματία στην Κατερίνη όπου εν τέλει το εγκατέλειψε το 2010.

Μετά το αγόρασε ο 58χρονος ιδιοκτήτης του λούνα παρκ με σκοπό να το στείλει στη Βουλγαρία για ανακατασκευή, κάτι που δεν έκανε. Το τρομερό της υπόθεσης είναι πως από το 2020, το συγκεκριμένο μηχάνημα έπαιρνε βεβαιώσεις για την αξιοπιστία του από μεγάλες εταιρείες, σύμφωνα με τον ίδιο.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα καταθέσει μήνυση στον τεχνικό που υπέγραφε για την αξιοπιστία του crazy dance.

«Έχω στα χέρια μου επίσημα δημόσια έγγραφα που αποδεικνύουν τη σχέση του δήμου με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, με απευθείας αναθέσεις του 2021 χωρίς να υπογράφει και να υπάρχει απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Αν μετά από αυτό και με όσα έχουν συμβεί και με όσα έχουν διαπιστωθεί μέχρι σήμερα, δεν πράξει τα δέοντα η εισαγγελική αρχή, σας δίνω τον λόγο μου ως πατέρας πρώτα και μετά ως άνθρωπος, ότι θα λειτουργήσω με τον ίδιο τρόπο. Θα καταπατήσω τον νόμο όπως τον καταπατούν οι ίδιοι που τον εκπροσωπούν.

Υπάρχει σχέση δήμου και συγκεκριμένου επιχειρηματία τουλάχιστον τα τελευταία 4 χρόνια. Με απευθείας αναθέσεις και εντάλματα πληρωμών.

Το μηχάνημα αυτό είναι μία ιδιοκατασκευή στη Θεσσαλονίκη η οποία αγοράστηκε από έναν επιχειρηματία στην Κατερίνη ο οποίος το είχε παροπλισμένο από το 2010.

Το συγκεκριμένο το αγόρασε ως «σκραπ» το 2020 με τη λογική να το πάει στη Βουλγαρία για να το ανακατασκευάσει. Το μηχάνημα αυτό από το 2020 παίρνει βεβαιώσεις μεγάλων εταιριών για την αξιοπιστία του», είπε ο κ. Καμπαϊλής.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις