Κυριακή, 25 Αυγ.
30oC Αθήνα

Λανς – Μπρεστ 2-0: Νίκη για τους Γάλλους πριν την ρεβάνς κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Conference League

Λανς – Μπρεστ 2-0: Νίκη για τους Γάλλους πριν την ρεβάνς κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Conference League

Η Λανς κέρδισε 2-0 την Μπρεστ εντός έδρας για την 2η αγωνιστική της Ligue 1, με την γαλλική ομάδα να δείχνει έτοιμη για τη ρεβάνς απέναντι στον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού για το Conference League.

Το «2 στα 2» πέτυχε στο πρωτάθλημα της Ligue 1 η Λανς, που επικράτησε εύκολα 2-0 της Μπρεστ στο στάδιο «Bollaert-Delelis», στο ενδιάμεσο των δύο αναμετρήσεών της με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι-οφ του Conference League. Ο Γουίλ Στιλ προχώρησε σε μερικό ροτέισον ενόψει της ρεβάνς του ΟΑΚΑ, αλλάζοντας πέντε παίκτες σε σχέση με την 11άδα του αγώνα της περασμένης Πέμπτης (22/08/24), αλλά αυτό δεν φάνηκε να επηρεάζει το ρυθμό της ομάδας του, που προηγήθηκε στο 19΄ με τον Τσάβες και διπλασίασε τα τέρματά της στο 45΄, με αυτογκόλ του Λε Καρντινάλ, μετά από προσπάθεια του Αγκιλάρ.

Η Λανς έχασε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, αλλά μετά το 60΄ κατέβασε… στροφές, εξοικονομώντας δυνάμεις ενόψει του αγώνα της προσεχούς Πέμπτης (29/8). Να σημειωθεί ότι η αντίπαλος των «πρασίνων» τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μασάδο (που είχε μπει αλλαγή) στο 87΄ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο Γουίλ Στιλ παρέταξε τους Σαμπά, Γκραντί (75΄ Χουσάνοφ), Ντάνσο, Μεντίνα, Αγκιλάρ, Ντιούφ (90΄ Φρανκόβσκι), Τσάβες (75΄ Μασάδο), Ζαρούρι (65΄ Φουλτζίνι), Σοτοκά, Λαμπό Λασκαρί (75΄ Σατριάνο)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις