Δευτέρα, 26 Αυγ.
29oC Αθήνα

Ρεάλ Μαδρίτης – Βαγιαδολίδ 3-0: Πρώτη νίκη στην La Liga για τους «μερένχες»

Ρεάλ Μαδρίτης – Βαγιαδολίδ 3-0: Πρώτη νίκη στην La Liga για τους «μερένχες»
ΦΩΤΟ Reuters

Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε 3-0 την Βαγιαδολίδ στο «Bernabeu» και έκανε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της La Liga, με τους «μερένχες» ωστόσο να μην εντυπωσιάζουν με την απόδοση τους.

Το γκολ του Βαλβέρδε στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και των Μπραχίμ Ντίας και Εντρικ στο 88΄ και στις καθυστερήσεις (90’+6) έδωσαν στη Ρεάλ Μαδρίτης τη νίκη με σκορ 3-0 απέναντι στην Βαγιαδολίδ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της La Liga για τη σεζόν 2024/25.

Οι «μπλάνκος» που προέρχονταν από τη γκέλα της πρεμιέρας (εκτός έδρας) με τη Μαγιόρκα, παρατάχθηκαν χωρίς τον τραυματία Τζουντ Μπέλιγχαμ και δυσκολεύτηκαν αρκετά απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα της Βαγιαδολίδ.

Τελικά βρήκαν τον τρόπο στο 50′ να σκοράρουν με τον Φεντερίκο Βαλβέρδε μετά από πάσα του Ροντρίγο και δύο λεπτά πριν το φινάλε με τον Μαροκινό Ντίας (πήρε την θέση του Γκιουλέρ) να «κλειδώσουν» το πρώτο τους «τρίποντο» στην προσπάθεια που θα κάνουν κι εφέτος για να κάνουν το back to back στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Το «κερασάκι στην τούρτα» πέτυχε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ο νεοαποκτηθείς Βραζιλιάνος, Έντρικ, ο οποίος αντικατέστησε τον Μπαπέ στο 87′ και πανηγύρισε το «παρθενικό» του γκολ σε επίσημο ματς με τη «βασίλισσα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις