Δευτέρα, 26 Αυγ.
29oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ο Ντάβιντ Κάρμο ανακοινώθηκε από τους Πειραιώτες

Ολυμπιακός: Ο Ντάβιντ Κάρμο ανακοινώθηκε από τους Πειραιώτες
eurokinissi

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Νταβίντ Κάρμο, με τον Ανγκολέζο αμυντικό να ανακοινώνεται από τους «ερυθρόλευκους» ως δανεικός από την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Eίναι επίσημο! Ο Νταβίντ Κάρμο θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό, με τον 25χρονο ποδοσφαιριστή μετά τον 6μηνο δανεισμό του την περασμένη σεζόν, να συνεχίζει στον Πειραιά, σε μια σπουδαία απόκτηση για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήθελαν όσο τίποτα να κρατήσουν τον στυλοβάτη της άμυνας της περασμένης χρονιάς στο ρόστερ, με την επιθυμία της ομάδας και του προπονητή να γίνεται πραγματικότητα. Ο Κάρμο θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού ως δανεικός από την Νότιγχαμ Φόρεστ, από την οποία αποκτήθηκε έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Κάρμο μετά τον 6μηνο δανεισμό του στον Ολυμπιακό από την Πόρτο, επέστρεψε στους «δράκους» με τον ίδιο να επιθυμεί να παραμείνει στο ρόστερ του συλλόγου, ωστόσο η μη εγγύηση χρόνου συμμετοχής με την ομάδα, είχε ως αποτέλεσμα ο Κάρμο να αποχωρήσει.

Κάπως έτσι και μετά την απόκτηση του από την Νότιγχαμ ο Κάρμο θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση από τους «ερυθρόλευκους».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις