Δευτέρα, 26 Αυγ.
29oC Αθήνα

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 0-1: Πέρασαν από την Αρκαδία με γκολ του Κόστα οι Βολιώτες

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 0-1: Πέρασαν από την Αρκαδία με γκολ του Κόστα οι Βολιώτες

Ο Βόλος προσγείωσε απότομα τον Αστέρα Τρίπολης, που προερχόταν από την εκτός έδρας νίκη (1-0) επί του Παναθηναϊκού, στην πρεμιέρα της Super League. Χάρη σε γκολ του Κόστα στο 12΄, η θεσσαλική ομάδα επικράτησε 1-0 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, κάνοντας σεφτέ στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Βόλος κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Αστέρα Τρίπολης και να προηγήθηκε στο 12ο λεπτό με τον Μαρκ Κόστα να αξιοποιεί την ωραία κάθετη μπαλιά του Γκλάβτσιτς. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να βρουν λύση απέναντι στη «σφιχτή» άμυνα της θεσσαλικής ομάδας και απείλησαν μόνο στο 39΄, με σουτ του Γιαμπλόνσκι έξω από την περιοχή που κατέληξε στο δοκάρι του Σιαμπάνη (ο οποίος βρήκε λίγο τη μπάλα).

Η πίεση του Αστέρα εντάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, όμως ο Καλτσάς αστόχησε στο 64΄ σε κοντινή κεφαλιά, όπως και ο Κρεσπί στο 68΄ σε πλασέ. Οι συνεχόμενες σέντρες των γηπεδούχων, με στόχο τον Ανταμ και τον Μάντζη, δεν έφεραν κάποιο αποτέλεσμα και στο 96΄ ο Μίλετιτς διασφάλισε τη νίκη του Βόλου, διώχνοντας με ανάποδο ψαλίδι προ της γραμμής το σουτ του Φαράι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Αλάγκμπε (46΄ Σιμόν), Ρούμπεν Γκαρσία (77΄ Μάντζης), Αλβαρες, Γιαμπλόνσκι (60΄ Ρέτζιτς), Μουνιόθ, Μπαρτόλο (59΄ Παλάσιος), Κρεσπί (77΄ Φαράι), Καλτσάς, Ανταμ

ΒΟΛΟΣ (Χοακίν Γκόμεζ): Σιαμπάνης, Μύγας, Κορρέα, Καλογερόπουλος, Μίλετιτς, Φεράρι, Γκλάβτσιτς (82΄ Δόσης), Κόμπα (73΄ Ντε Καμπς), Αλτμαν (82΄ Ασλανίδης), Ασεχνούν (67΄ Μεντιέτα), Κόστα (66΄ Κόντε)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις