Δευτέρα, 26 Αυγ.
31oC Αθήνα

Πύργος: Γάμος με διακοπή όταν γαμπρός χαστούκισε τη νύφη επειδή του πάτησε το πόδι στην εκκλησία

Πύργος: Γάμος με διακοπή όταν γαμπρός χαστούκισε τη νύφη επειδή του πάτησε το πόδι στην εκκλησία
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο Πύργος στο επίκεντρο με τις μαρτυρίες καλεσμένων στην εκκλησία να τροφοδοτούν συζητήσεις. Ο γάμος διακόπηκε μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Η νύφη λιποθύμησε και ο γαμπρός δέχτηκε επίθεση από συγγενείς της.

Ο γάμος στιγματίστηκε από τις εικόνες ντροπής στην εκκλησία, όταν γαμπρός χτύπησε τη νύφη μπροστά στον ιερέα, επειδή εκείνη του πάτησε το πόδι κατά τη διάρκεια του μυστηρίου. Οι περιγραφές καλεσμένων για τα όσα ακολούθησαν προκαλούν αίσθηση. Η νύφη κατέρρευσε από την ένταση και ο γαμπρός βρέθηκε να αμύνεται, καθώς συγγενείς της γυναίκας του, κινήθηκαν εναντίον του. Ο γάμος διακόπηκε και στο σημείο έφτασαν ακόμα και αστυνομικοί για να κατευνάσουν τα πνεύματα. Αργότερα συνεχίστηκε κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς να ακολουθήσει γλέντι.

Τα πάντα είχαν ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς. Γαμπρός και νύφη έφτασαν στην εκκλησία και μετά τις φωτογραφίες πέρασαν στα ενδότερα για την τέλεση του γάμου τους. Εκείνα τα λεπτά τίποτα δεν προμήνυε τα όσα θα ακολουθούσαν. Το ζευγάρι έδειχνε ευτυχισμένο, να απολαμβάνει μια μέρα ξεχωριστή, που είχαν σχεδιάσει και οι δύο. Τα χαμόγελα όμως δεν κράτησαν για πολύ.

Όλα έγιναν  το απόγευμα της Κυριακής 25 Αυγούστου του 2024, κατά τη διάρκεια γάμου που τελέστηκε σε εκκλησία του Πύργου, η οποία μετατράπηκε σε… ρινγκ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, κατά τη διάρκεια της τελετής και τη στιγμή που ακούστηκε το «η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα», η νύφη πάτησε το πόδι του γαμπρού όπως προβλέπει το έθιμο, με τον ίδιο όμως να μην αντιδρά καθόλου ψύχραιμα.

Όπως μετέφεραν άτομα που ήταν καλεσμένοι στον γάμο, ο γαμπρός γύρισε προς το μέρος της νύφης χτυπώντας την στο πρόσωπο, με τους συγγενείς της να επιτίθενται στον γαμπρό και το μυστήριο να διακόπτεται μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κόσμος άρχισε να βγαίνει από την εκκλησία, ενώ στο σημείο έσπευσαν και δυνάμεις της Αστυνομίας.

Μάλιστα, η νύφη λιποθύμησε, ενώ άτομο από το στενό της κύκλο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από το σοκ που υπέστη.

Μετά από όσα διαδραματίστηκαν, ο γάμος συνεχίστηκε κανονικότατα κεκλεισμένων ωστόσο των θυρών και ολοκληρώθηκε χωρίς άλλα παρατράγουδα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις