Δευτέρα, 26 Αυγ.
31oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Θάνατος στο τιμόνι για 59χρονο οδηγό πριν το αυτοκίνητο «καρφωθεί» ακυβέρνητο σε τοίχο

Θεσσαλονίκη: Θάνατος στο τιμόνι για 59χρονο οδηγό πριν το αυτοκίνητο «καρφωθεί» ακυβέρνητο σε τοίχο
ΦΩΤΟ istock

Όλα δείχνουν πως ο 59χρονος οδηγός πέθανε πριν το τροχαίο στη Θεσσαλονίκη. Σε μια άμορφη μάζα σιδερικών μετατράπηκε το αυτοκίνητο στον τόπο της τραγωδίας.

Ο 59χρονος οδηγός απεγκλωβίστηκε νεκρός από το αυτοκίνητο, με τα πρώτα στοιχεία, να δείχνουν πως ο ίδιος είχε πεθάνει πριν το τροχαίο, από παθολογικά αίτια. Αμέσως μετά, όπως φαίνεται, το αυτοκίνητο συνέχισε ακυβέρνητο την «τρελή» του πορεία και κατέληξε με ταχύτητα πάνω σε τοίχο. Συγγενείς του 59χρονου περιμένουν πλέον το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που αναμένεται να φωτίσει τις συνθήκες της τραγωδίας.

Ο 59χρονος βρήκε τραγικό θάνατο ενώ οδηγούσε στην περιοχή του Αγγελοχωρίου στη Θεσσαλονίκη, το πρωί της Δευτέρας 26 Αυγούστου του 2024. Ο άνδρας προσέκρουσε με το αυτοκίνητό του σε τοιχίο, ωστόσο, υπάρχουν ενδείξεις ότι κατέληξε από παθολογικά αίτια πριν την πρόσκρουση.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς και αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο, αλλά ήταν αργά για τον 59χρονο που απεγκλωβίστηκε από το όχημα νεκρός.

Η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργήσει ιατροδικαστής, αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στα ακριβή αίτια θανάτου του 59χρονου οδηγού.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις