Δευτέρα, 26 Αυγ.
33oC Αθήνα

Σάκκαρη – Γουάνγκ: Πρεμιέρα στο US Open για την Ελληνίδα τενίστρια

Σάκκαρη – Γουάνγκ: Πρεμιέρα στο US Open για την Ελληνίδα τενίστρια
eurokinissi

Η Μαρία Σάκκαρη ρίχνεται στη μάχη του US Open, με την κορυφαία τενίστρια της χώρας μας να αντιμετωπίζει την Κινέζα Γιαφάν Γουάνγκ (Νο.80) στον πρώτο γύρο του τουρνουά.

Το ταξίδι της Μαρίας Σάκκαρη στο US Open ξεκινάει την Δευτέρα (26/08/24, 18:00), με την 29χρονη αθλήτρια να κάνει πρεμιέρα απέναντι στην Γιαφάν Γουάνγκ, σε ένα αγώνα που το Νο.9 της κατάταξης είναι το μεγάλο φαβορί. Ο συγκεκριμένος αγώνας μάλιστα θα ανοίξει το πρόγραμμα στο Stadium 17, με τις δυο αθλήτριες να έχουν συναντηθεί άλλες 4 φορές στο παρελθόν.

Στα προηγούμενα 3 παιχνίδια, η Σάκκαρη μετρά 2 νίκες και 1 ήττα, έχοντας την παράδοση υπέρ της. Σε περίπτωση που η Ελληνίδα καταφέρει και προκριθεί, τότε θα αντιμετωπίσει μια εκ των Ζινγιού Γουάνγκ – Νταϊάν Παρί.

Aξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη, καθώς παρότι το Eurosport έχει τα δικαιώματα του τουρνουά, η κεντρική εταιρία που αποφασίζει ποιοι αγώνες θα προβληθούν, δεν επέλεξε τον αγώνα της Σάκκαρη, με αποτέλεσμα η προσπάθεια της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας να μην έχει ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις