Δευτέρα, 26 Αυγ.
31oC Αθήνα

Κικ Κένεντι: Η «χρυσή» κληρονόμος των Κένεντι είναι η νέα συντροφιά του Μπεν Άφλεκ μετά το διαζύγιο με τη Λόπεζ

zz/John Nacion/STAR MAX/IPx
Πηγή εικόνας AP, zz/John Nacion/STAR MAX/IPx

Δεν χάνει χρόνο ο Μπεν Άφλεκ και μόλις πέντε μέρες από την κατάθεση διαζυγίου με την Τζένιφερ Λόπεζ εθεάθη με την 36χρονη κόρη του Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ, Κικ Κένεντι.

Πηγή του Χόλιγουντ είπε στο Page Six ότι ο Μπεν Άφλεκ και η Κικ Κένεντι έχουν βρεθεί σε εστιατόρια και μαγαζιά του Μπέβερλι Χιλς, και όλα αυτά εν μέσω του διαζυγίου του με την Τζένιφερ Λόπεζ, μία σχέση που δεν ευδοκίμησε για ακόμα μία φορά. 

Η φύση της σχέση του Μπεν Άφλεκ και της χρυσής κληρονόμου παραμένει ασαφής. Η Kick Kennedy αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο, ενώ και οι εκπρόσωποι του Άφλεκ δεν απάντησαν άμεσα στο αίτημα του Page Six.

Οι λόγοι του διαζυγίου Άφλεκ και JLo

Η Λόπεζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον ηθοποιό Άφλεκ την Τρίτη 20 Αυγούστου 2024, μετά από όργιο φημών περί χωρισμού εδώ και μήνες. 

Ημερομηνία του χωρισμού τους είναι η 26η Απριλίου 2024, όπως έγινε γνωστό από τα χαρτιά του διαζυγίου. Ως αιτία του χωρισμού τους, η τραγουδίστρια επικαλέστηκε «ασυμβίβαστες διαφορές».

Μία από αυτές είναι πιθανότατα ότι ο Άφλεκ άντεχε την προσοχή των μέσων ενημέρωσης στη σχέση τους. Το Page Six ανέφερε μάλιστα το 2022 ότι ο πρωταγωνιστής του «Argo» τρομοκρατήθηκε στον μήνα του μέλιτος στο Παρίσι λόγω των παπαράτσι.

Μια πηγή από το περιβάλλον του Άφλεκ σχολίασε στην ιστοσελίδα ότι δεν ντρέπεται για την ανάγκη του για μοναξιά και είναι «περήφανος για το γεγονός ότι πάντα φρόντιζε και πάντα θα φροντίζει τον εαυτό του».

«Ποτέ δεν έχει – και φαίνεται ότι ποτέ –  δεν θα δώσει τον εαυτό του ολοκληρωτικά σε ένα άλλο άτομο», πρόσθεσε η πηγή.

Αυτό, φυσικά, ήταν ένα σοβαρό πρόβημα για την Λόπεζ.

Πρόσωπο από το περιβάλλον της 55χρονης σταρ δήλωσε στο Page Six νωρίτερα τον Αύγουστο ότι νιώθει αμηχανία για τον αποτυχημένο γάμο τους, επειδή ήταν πεπεισμένη ότι εκείνη και ο Άφλεκ θα έκαναν επιτέλους την αγάπη τους να λειτουργήσει.

REUTERS/Yara Nardi/File Photo

Πηγή φωτογραφίας: REUTERS/Yara Nardi/File Photo

«Δεν έχει έδειξε κανένα ενδιαφέρον για να λειτουργήσει ο γάμος τους» επιβεβαίωσε μια πηγή στη Page Six αυτή την εβδομάδα.

Το ζευγάρι επανενώθηκε στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2022 – 20 χρόνια αφότου είχαν αρχικά οριστεί να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Στη συνέχεια, πραγματοποίησαν μια επίσημη τελετή για την οικογένεια και τους φίλους τους εβδομάδες αργότερα στην έπαυλη του Άφλεκ.

Ποια είναι η Κικ Κένεντι, η νέα «συντροφιά» του Μπεν Άφλεκ

Η Κάθλιν Αλεξάντρα «Κικ» Κένεντι γεννήθηκε στις 13 Απριλίου 1988 και δηλώνει ηθοποιός και ακτιβίστρια. Έχει πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Fear And Loathing In Aspen».

Photo by: zz/John Nacion/STAR MAX/IPx 2019

Πηγή φωτογραφίας AP, zz/John Nacion/STAR MAX/IPx

Πήρε το όνομά της από την θεία της Kick, η οποία πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα το 1948.

Η Kick Kennedy έχει σπουδάσει ιστορία και θέατρο στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ στην Καλιφόρνια. Βιολογική μητέρα της είναι η Emily Black, η οποία υπήρξε παντρεμένη με τον Robert F. Kennedy από το 1982 έως το 1994. 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kick Kennedy (@kickkennedy)

Στον λογαριασμό της στο Instagram, με τους χιλιάδες ακολουθούς, τη βλέπουμε με πλήθος από διασήμους, μεταξύ αυτών και την Taylor Swift, η οποία μάλιστα το 2012 έβγαινε με τον αδερφό της, τον Conor.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kick Kennedy (@kickkennedy)

Επίσης της αρέσουν πολύ τα ταξίδια, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media. 

Πληροφορίες από Page Six, Daily Mail

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις