Δευτέρα, 26 Αυγ.
31oC Αθήνα

Μαρίνα Σταυράκη: Αποθεώθηκε στα Ματογιάννια σε νυχτερινή έξοδο με φίλη της

Μαρίνα Σταυράκη: Αποθεώθηκε στα Ματογιάννια σε νυχτερινή έξοδο με φίλη της

Μαρίνα Σταυράκη και Μύκονος πηγαίνουν μαζί τα περισσότερα καλοκαίρια, με την πρώην σύζυγο του Γιώργου Πατούλη, να κεντρίζει τα βλέμματα στα Ματογιάννια και όχι μόνο.

Τρία και πλέον χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Πατούλη, η Μαρίνα Σταυράκη αποφορτίζεται στο νησί των Ανέμων. Η Μύκονος άλλωστε είναι εδώ και χρόνια η πρώτη της επιλογή για καλοκαιρινές διακοπές. Μαζί με φίλους φροντίζει να απολαμβάνει την κάθε ημέρα, με τους paparazzi να την ακολουθούν τόσο στις παραλίες, όσο και στα Ματογιάννια.

Τα σύνολα μάλιστα που επιλέγει για τις εμφανίσεις της είναι ιδιαίτερα και γίνονται αντικείμενα σχολιασμού, ενίοτε σφυριγμάτων και επιφωνημάτων. Όπως συνέβη σε πρόσφατη βραδινή έξοδό της στα Ματογιάννια μαζί με μια φίλη της.

Όπως θα δείτε στο βίντεο του Mykonos Live TV, η Μαρίνα Σταυράκη με το που εμφανίστηκε στα κοσμικά σοκάκια φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα και μεγάλο κολιέ στον λαιμό οι άνδρες άρχισαν τα σφυρίγματα και τα επιφωνήματα.

Η Μαρίνα Σταυράκη. ευδιάθετη και χαμογελαστή έδειχνε να το απολαμβάνει και συνέχισε τη νυχτερινή της εξόρμηση, με τους paparazzi να ακολουθούν το κάθε της βήμα.

Η πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη δείχνει ανανεωμένη και γεμίζει τις μπαταρίες, ενόψει του χειμώνα που έρχεται.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις