Δευτέρα, 26 Αυγ.
31oC Αθήνα

Δανάη Μπάρκα: Το μπάνιο με λάστιχο στις καλοκαιρινές της διακοπές που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Δανάη Μπάρκα: Το μπάνιο με λάστιχο στις καλοκαιρινές της διακοπές που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Η Δανάη Μπάρκα συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές και ανεβάζει βίντεο. Σε ένα από αυτά, κάνει μπάνιο με λάστιχο και δείχνει να το απολαμβάνει.

Η Δανάη Μπάρκα πάντα αυθόρμητη και ρομαντική. Συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές, με ορισμένα στιγμιότυπα που δίνει η ίδια στη δημοσιότητα, να κάνουν το γύρο των social media. Αυτή τη φορά ανέβασε βίντεο που κάνει μπάνιο με το λάστιχο. Μέσα από αυτό το βίντεο θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα: να κρατάμε την παιδικότητά μας καθώς τα παιδιά δεν κρίνουν και δεν περιθωριοποιούν.

«Αποφασίσαμε με τον Ίωνα να κάνουμε μπάνιο με το λάστιχο έξω αντί για την ντουζιέρα. Όταν ήμουν μικρή, στις διακοπές ήταν σχεδόν “κανονικότητα” το μπάνιο στην αυλή ή στις ταβέρνες με λάστιχα αν ήμασταν σερί έξω ή στον κήπο της γιαγιάς μου, ή ακόμα κι αν δεν είχαμε πάει θάλασσα πάλι το τολμούσαμε.

Τότε δε μας ένοιαζε τόσο πολύ να ζούμε aesthetic την καθημερινότητα μας, την ζούσαμε ξέγνοιαστα αληθινά και χωρίς ταμπέλες.Την ζούσαμε όπως μας ερχόταν χωρίς να αναλύουμε δεύτερες σκέψεις και χωρίς να θέλουμε να προβάλλουμε στους διπλανούς μας ότι είμαστε καλύτεροι κι ανώτεροι γιατί απλούστατα οι διπλανοί μας ήταν κι αυτοί στο μπουγέλο της αυλής μας.

Τα χρόνια περνάνε όμως κάποια πράγματα διατηρούνται με προσπάθεια και βοήθεια απ τις “νέες γενιές”. Εύχομαι να θυμόμαστε πάντα την ανεμελιά & την παιδικότητα μας ,με τα μάτια ενός παιδιού που δεν κρίνει δεν περιθωριοποιεί & δεν ξεχωρίζει κανέναν. Απλά παίζει» έγραψε η παρουσιάστρια.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ 🌻🧿 (@danai_barka)

Οι διακοπές για τη Δανάη Μπάρκα πλησιάζουν προς το τέλος, με την ίδια να ετοιμάζει τα πλάνα της για το νέα σεζόν στο Mega, μαζί με την ομάδα των συνεργατών της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις