Δευτέρα, 26 Αυγ.
33oC Αθήνα

Μαμουλάκης για είσοδο Κασσελάκη στη Βουλή: Θα μπορούσε ο Τσίπρας να πάρει πρωτοβουλία για παραίτηση υποψηφίων από το Επικρατείας

Μαμουλάκης για είσοδο Κασσελάκη στη Βουλή: Θα μπορούσε ο Τσίπρας να πάρει πρωτοβουλία για παραίτηση υποψηφίων από το Επικρατείας

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου επικρατεί κρίση… ηγεσίας, εν μέσω μπαράζ αμφισβητήσεων στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη. Η προσοχή τώρα στρέφεται στην τακτική του προέδρου του κόμματος για την είσοδό του στη Βουλή, ζητώντας ουσιαστικά παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα.

Ουσιαστικά ο Στέφανος Κασσελάκης ζητάει από τον Αλέξη Τσίπρα να τοποθετηθεί, προκειμένου πρώην συνεργάτες του να παραιτηθούν, ώστε να μπει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην Βουλή, για να τον εκθέσει.

Καθώς μάλιστα όλα δείχνουν ότι τις επόμενες ημέρες η Πόπη Τσαπανίδου θα πάρει την έδρα ως πρώτη επιλαχούσα μετά την παραίτηση του Όθωνα Ηλιόπουλοου, εκεί αναμένεται να υπάρξει νέα σύγκρουση με την πλευρά του Αλέκξη Τσίπρα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Μαμουλάκης μιλώντας σήμερα, Δευτέρα (26.08.24) στα Παραπολιτικά 90,1, είπε ότι «θα μπορούσε  ο Αλέξης Τσίπρας να πάρει μια πρωτοβουλία, προκειμένου να παραιτηθούν οι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, όμως κάθε έδρα έχει ονοματεπώνυμο».

Στη συνέχεια, όσον αφορά τον Παύλο Πολάκη και τη στάση του, ο Χάρης Μαμουλάκης σημείωσε: «Μου προκαλεί εντύπωση, γιατί ο Πολάκης που στήριξε πρώτος τον Κασσελάκη, είναι τώρα απέναντί του».

«Εγώ συνεχίζω να στηρίζω Κασσελάκη. Μέχρι έναν βαθμό η εσωστρέφεια. Πρέπει να έχουμε το αίσθημα αυτοσυντήρησης», συμπλήρωσε και συνέχισε:

«Όποιος διαφωνεί και θεωρεί ότι έχει “δυσανεξία” με την ηγεσία Κασσελάκη καλύτερα να αποχωρήσει. Οι απώλειες μπορεί να δράσουν και προωθητικά».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις