Δευτέρα, 26 Αυγ.
31oC Αθήνα

Ο νέος Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα έπιασε δουλειά στο ΣΕΦ: Τα νέα πρόσωπα και οι απουσίες

Ο νέος Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα έπιασε δουλειά στο ΣΕΦ: Τα νέα πρόσωπα και οι απουσίες

Ο νέος Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα ξεκίνησε δουλειά στο ΣΕΦ για τη νέα σεζόν, όπου οι στόχοι είναι υψηλοί, μετά τις εντυπωσιακές μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν ξεκίνησε και επίσημα τη Δευτέρα (26/8) στο ΣΕΦ, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει κανονικά στη διάθεση του από την πρώτη μέρα τον Σάσα Βεζένκοφ και τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, οι οποίοι επέστρεψαν στον Πειραιά το φετινό καλοκαίρι.

Αντίθετα, η προετοιμασία ξεκίνησε χωρίς τους διεθνείς Φιλίπ Πετρούσεφ, Νικόλα Μιλουτίνοφ, Τόμας Γουόκαπ και Κώστα Παπανικολάου, οι οποίοι θα ενσωματωθούν λίγο αργότερα λόγω της συμμετοχής τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Από την πλευρά του, ο Μουστάφα Φαλ έκανε βάρη, ακολούθησε το δικό του πρόγραμμα και θα υποβληθεί την Τρίτη (27/8) σε νέο κύκλο εξετάσεων για να διαπιστωθεί η κατάσταση του τραυματισμού που υπέστη προς το φινάλε της περσινής σεζόν.

Νέο πρόσωπο ήταν και ο Κίναν Έβανς, ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα της αποθεραπείας του, με τον Αμερικανό γκαρντ να είναι διαθέσιμος μετά τους πρώτους μήνες της νέας σεζόν.

Οι Πειραιώτες ετοιμάζονται και για τα φιλικά παιχνίδια που ακολουθούν. Πρώτος αντίπαλος θα είναι το Μαρούσι (3/9, κεκλεισμένων των θυρών) και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν η Μακάμπι Τελ Αβίβ (6/9), ο Ερυθρός Αστέρας (10/9, κεκλεισμένων των θυρών), το τουρνουά στο Ηράκλειο με Βίρτους Μπολόνια και Αρμάνι Μιλάνο ή Φενέρμπαχτσε (14-15/9) και δύο φιλικά στο Τραπάνι της Ιταλίας (22-23/9).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις