Δευτέρα, 26 Αυγ.
30oC Αθήνα

Κολωνός: «Με απειλείς, γιατί μου το κάνεις αυτό;» – Τα μηνύματα του 44χρονου με την 16χρονη μαθήτρια

Κολωνός: «Με απειλείς, γιατί μου το κάνεις αυτό;» – Τα μηνύματα του 44χρονου με την 16χρονη μαθήτρια

Αποτροπιασμό προκαλούν και τα μηνύματα που έστελνε και δεχόταν ο 44χρονος κατηγορούμενος με την 16χρονη μαθήτρια που τον καταγγέλλει για τον βιασμό της στον Κολωνό και αποκαλύπτει το newsit.gr.

Το κοριτσάκι από τον Κολωνό, στην κατάθεση των 29 σελίδων που έδωσε στην παιδοψυχολόγο λέει, ότι αυτός της έστελνε μηνύματα αναφέροντας όμως ότι: «Είχαμε αρκετά μηνύματα. Κάθε φορά τα έσβηνε».

Μάλιστα κάποια στιγμή, το παιδί αναγκάστηκε να αποκαλύψει την αλήθεια στον φίλο της και την νυν σύντροφό του η οποία όπως είπε ήταν έγκυος αλλά απέβαλε. Αρχικά δεν την πίστεψαν λέγοντας της η κοπέλα του πρώην φίλου της: «Ο πεθερός μου τα έκανε όλα αυτά; Γιατί λες ψέματα; Γιατί λες ψέματα για τον πεθερό μου;».

Όπως αναφέρει, όταν η σύντροφος του γιου του 44χρονου και ένας φίλος της μαθήτριας, πήραν το τηλέφωνο της 16χρονης και έστειλαν ερωτικό μήνυμα στον κατηγορούμενο, εκείνος απάντησε αρνητικά.

«Η κοπέλα του φίλου μου πήρε το κινητό μου λέγοντας μου ότι ήθελε να δει κάτι στο προφίλ της στο instagram, της είπα OK πάρτο και προσπαθούσα να μαι κοντά της να δω τι θα κάνει. Αλλά εκείνη έστειλε μήνυμα στον 44χρονο.

Κρατούσε το κινητό πιο μακριά, να μην μπορώ να καταλάβω τι λένε. Ήταν δίπλα και ένας φίλος μου και έβλεπε τα μηνύματα που έστελνε στον κατηγορούμενο και κάνει από το δικό μου κινητό ότι «θέλω να κάνουμε έρωτα» και αυτός απαντάει: «Ρε πας καλά; Είμαι πατέρας σου».

Και ξαναστέλνει μετά η σύντροφος του πρώην φίλου μου: «Θέλω να το δοκιμάσω μαζί σου και λέει εκείνος: «Δεν πας καλά». Εκείνη τη στιγμή η κοπέλα το έκανε screenshot.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις