Τρίτη, 27 Αυγ.
32oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 26χρονη βρεφονηπιοκόμος – Δεν κατάλαβε ότι κοριτσάκι 2,5 ετών έφυγε από τον παιδικό σταθμό

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 26χρονη βρεφονηπιοκόμος – Δεν κατάλαβε ότι κοριτσάκι 2,5 ετών έφυγε από τον παιδικό σταθμό

Στη σύλληψη μιας 26χρονης βρεφονηπιοκόμου προχώρησε χθες Δευτέρα (26.08.2024) η αστυνομία της Θεσσαλονίκης καθώς δεν κατάλαβε ότι ένα κοριτσάκι 2,5 ετών που είχε παραλάβει λίγο νωρίτερα το οδήγησε σε αίθουσα απασχόλησης, διέφυγε της προσοχής της και βγήκε μόνο του έξω από τον παιδικό σταθμό.

Το παιδί εντοπίστηκε έξω από το κτίριο του παιδικού σταθμού στη Θεσσαλονίκη σε πλακόστρωτο δρόμο.. Η ανήλικη παραδόθηκε στην μητέρα της και είναι καλά στην υγεία της.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε περιοχή του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη και σε βάρος της 26χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου.

«Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη, συνελήφθη 26χρονη ημεδαπή, καθώς πρωινές ώρες χθες (26-08-2024), ενώ εργαζόταν ως βρεφονηπιοκόμος σε παιδικό σταθμό, ανήλικη που είχε παραλάβει νωρίτερα και την οποία οδήγησε σε αίθουσα απασχόλησης, διέφυγε την προσοχή της και εντοπίστηκε να κινείται σε πλακόστρωτο δρόμο, εξωτερικά του κτηρίου του παιδικού σταθμού. Η ανήλικη παραδόθηκε στην μητέρα της και είναι καλά στην υγεία της», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις