Τρίτη, 27 Αυγ.
32oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: «Άνοιξε» ο δρόμος για τον Εντουάρντο Μπόβε της Ρόμα σύμφωνα με τους Ιταλούς

ΠΑΟΚ: «Άνοιξε» ο δρόμος για τον Εντουάρντο Μπόβε της Ρόμα σύμφωνα με τους Ιταλούς
Reuters

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Εντουάρντο Μπόβε της Ρόμα ως δανεικό, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ιταλία, με τους «τζαλορόσι» να θέλουν να βρουν ομάδα για να παραχωρήσουν τον 22χρονο ποδοσφαιριστή.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να αποκτήσει ένα κεντρικό χαφ, με τον Εντουάρντο Μπόβε που αγωνίζεται στη Ρόμα να είναι μια περίπτωση που αρέσει στους «ασπρόμαυρους». Μπορεί ο 22χρονος Ιταλός να έχει συμβόλαιο έως το 2028 με τον σύλλογο, ωστόσο οι «τζαλορόσι» θέλουν να παραχωρήσουν τον νεαρό παίκτη σε μια ομάδα που θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Μάλιστα η «Gazzetta Dello Sport» αναφέρει σε δημοσίευμα της, ότι ο δρόμος για τον δανεισμό του Μπόβε στον ΠΑΟΚ έχει «ανοίξει» με τον ποδοσφαιριστή να είναι κοντά στους Θεσσαλονικείς.

«Ο Εντοάρντο Μπόβε θα πήγαινε δανεικός στην Ελλάδα, ώστε η Ρόμα να διατηρήσει τον έλεγχο του παίκτη και να αξιολογήσει πώς θα τον αντιμετωπίσει την επόμενη σεζόν.

 Ο δρόμος προς τον ΠΑΟΚ άνοιξε για τον Εντοάρντο Μπόβε. Ο Ιταλός μέσος θα μπορούσε να πάει ως δανεικός, ώστε η Ρόμα να διατηρήσει την κυριότητα του παίκτη» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα των Ιταλών.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις