Τρίτη, 27 Αυγ.
32oC Αθήνα

Εφιαλτικές στιγμές για πρώην νικήτρια του DWTS και τον σύζυγο της – Παρακολούθησαν live τη διάρρηξη του σπιτιού τους

Εφιαλτικές στιγμές για πρώην νικήτρια του DWTS και τον σύζυγο της – Παρακολούθησαν live τη διάρρηξη του σπιτιού τους
Φωτογραφία NDP

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν η πρώην παίκτρια του Dancing with the Star Μαρία Αντιμισάρη και ο σκηνοθέτης σύζυγος της Κώστας Τριπύλας, καθώς ενώ βρίσκονταν σε διακοπές παρακολούθησαν σε live μετάδοση την εισβολή κουκουλοφόρων διαρρηκτών στην μονοκατοικία τους στα Μελίσσια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso όλα εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της 12ης Αυγούστου, όταν το ραντάρ του κήπου «έπιασε» τους τρεις διαρρήκτες να κινούνται στην περίμετρο του σπιτιού. Αμέσως στο κινητό της καθηγήτριας χορού χτύπησε alert και η πρώην παίκτρια του Dancing with the Star Μαρία Αντιμίσαρη μαζί με το σύζυγό της παρακολούθησαν σε ζωντανή μετάδοση της εισβολή των ποντικών στο σπίτι τους.

Παράλληλα όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ ειδοποιήθηκε και η εταιρία security, ενώ η Μαρία Αντιμισάρη κάλεσε και το αστυνομικό τμήμα Πεντέλης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, το σπίτι απέχει μόλις 300 μέτρα από το αστυνομικό τμήμα της Πεντέλης, ενώ όπως γίνεται λόγος στο δημοσίευμα οι αστυνομικές αρχές που κλήθηκαν να σπεύσουν στο σημείο άργησαν με αποτέλεσμα οι διαρρήκτες να κάνουν ανενόχλητοι τη δουλειά τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει η εφημερίδα οι διαρρήκτες παραβίασαν την πόρτα στις 04:16, ενώ το περιπολικό έφτασε στην μεζονέτα των Μελισσίων στις 04:37.  Οι δράστες σύμφωνα με πληροφορίες κατάφεραν να φύγουν από το σημείο εφόσον πήραν οτιδήποτε πολύτιμο βρήκαν στους χώρους του σπιτιού.

Η Μαρία Αντιμισάρη συμμετείχε επί τέσσερις χρονιές στο φιλανθρωπικό show του ΑΝΤ1 «Dancing with the stars», όπου την πρώτη φορά ήταν ζευγάρι με τον Δημήτρη Βλάχο, τη δεύτερη με τον Κώστα Μαρτάκη, την τρίτη με τον Σπύρο Σούλη και την τέταρτη με τον Ησαΐα Ματιάμπα.  Μάλιστα, στο 4ο «DWTS» η Μαρία και ο Ησαΐας ήταν οι νικητές του σόου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις