Τρίτη, 27 Αυγ.
31oC Αθήνα

Σάμροκ Ρόβερς – ΠΑΟΚ: Η αποστολή του Δικεφάλου του Βορρά για Ιρλανδία

Σάμροκ Ρόβερς – ΠΑΟΚ: Η αποστολή του Δικεφάλου του Βορρά για Ιρλανδία

Γνωστή έγινε η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό με τη Σάμροκ Ρόβερς στην Ιρλανδία για τα πλέι οφ του Conference League.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να σφραγίσει το εισιτήριο για τη League Phase του Conference League και δεν αναμένεται να έχει ιδιαίτερα δύσκολο έργο μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα.

Ο Ο Δικέφαλος του Βορρά ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς και θέλει να ολοκληρώσει τη δουλειά που ξεκίνησε πριν μια εβδομάδα στην Τούμπα για να πανηγυρίσει την πρόκριση.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας, πριν τη δεύτερη μάχη στο Tallaght Stadium, περιελάμβανε αρχικά κάποιες ασκήσεις φυσικής κατάστασης, στη συνέχεια δουλειά στο τακτικό κομμάτι και στο φινάλε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Μπράντον Τόμας είναι ο μόνος παίκτης στον οποίο δεν μπορεί να υπολογίζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το παιχνίδι στο Δουβλίνο. O Ισπανός συνέχισε με θεραπεία προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που έχει στη δεξιά ποδοκνημική.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Κοτάρσκι Τσιφτσής, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Θυμιάνης, Καμαρά, Σβαμπ , Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοβ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις