Τρίτη, 27 Αυγ.
30oC Αθήνα

Μύκονος: Με την συναίνεση της 23χρονης έγινε η ερωτική συνεύρεση της με τρεις Πακιστανούς – Τι έδειξαν τα βίντεο

Μύκονος: Με την συναίνεση της 23χρονης έγινε η ερωτική συνεύρεση της με τρεις Πακιστανούς – Τι έδειξαν τα βίντεο
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι τρεις Πακιστανοί που κατηγορήθηκαν για βιασμό 23χρονης τουρίστριας στη Μύκονο, καθώς από την ανάλυση των βίντεο, προέκυψε σύμφωνα με εισαγγελικές πληροφορίες, ότι η σεξουαλική συνεύρεση που κατήγγειλε η 23χρονη, έγινε με την απόλυτη συναίνεσή της.

Η 23χρονη κατήγγειλε ότι τα ξημερώματα της 30ης Ιουνίου έπεσε θύμα βιασμού, ενώ έκανε διακοπές στη Μύκονο από τρεις Πακιστανούς. Οι δράστες αναγνωριστήκαν και προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας της Μυκόνου. Εκεί ομολόγησαν ότι πράγματι συνευρέθηκαν σεξουαλικά με την 32χρονη τουρίστρια.

Σε βάρος των Πακιστανών σχηματίστηκε δικογραφία και μετήχθησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους.

Όπως προέκυψε από τα βίντεο που τραβούσαν οι Πακιστανοί κατά την σεξουαλική συνεύρεσή τους με την τουρίστρια, όλες οι σεξουαλικές πράξεις που καταγράφονται στα βίντεο έγιναν με την απόλυτη συναίνεση της 23χρονης, χωρίς να υπάρχουν στοιχεία βιασμού.

Τέλος, σημειώνεται ότι η τουρίστρια κατά τη διάρκεια του καταγγελλόμενου δήθεν βιασμού, δεν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ή αλκοόλ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις