Τρίτη, 27 Αυγ.
28oC Αθήνα

Πύργος: Παρελθόν βίας έχει ο γαμπρός που χαστούκισε τη νύφη – Το 2020 του είχε κάνει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία

Πύργος: Παρελθόν βίας έχει ο γαμπρός που χαστούκισε τη νύφη – Το 2020 του είχε κάνει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία

Νέες αποκαλύψεις είδαν το φως της δημοσιότητας για τον επεισοδιακό γάμο στον Πύργο Ηλείας. Η νύφη μίλησε στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο για τα «παρατράγουδα» στο μυστήριο που διακόπηκε προσωρινά.

Όλα άρχισαν όταν η νύφη πάτησε το πόδι του γαμπρού στον γάμο που μονοπωλεί την επικαιρότητα στον Πύργο Ηλείας.

Ο γαμπρός δεν αντέδρασε τόσο ψύχραιμα…

Αντίθετα, σε μία κίνηση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ενδοοικογενειακή βία, χαστούκισε τη νύφη, δίνοντας έτσι το έναυσμα να ξεκινήσει γενικευμένος καβγάς.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της τελετής και τη στιγμή που ακούστηκε το… «η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα», η νύφη… πάτησε το πόδι του γαμπρού και εκείνος, γύρισε προς το μέρος της χτυπώντας την στο πρόσωπο, όπως είπαν καλεσμλενοι.

Τότε οι συγγενείς της νύφης, επιτέθηκαν στον γαμπρό και το μυστήριο διακόπηκε.

Ο κόσμος… έτρεχε πανικόβλητος να βγει από την εκκλησία, ενώ στο σημείο έσπευσαν και δυνάμεις της αστυνομίας.

Μάλιστα, η νύφη λιποθύμησε, ενώ άτομο από το στενό της κύκλο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από το σοκ που υπέστη.

Παρά τα όσα διαδραματίστηκαν πάντως, ο γάμος συνεχίστηκε κανονικά – κεκλεισμένων, ωστόσο, των θυρών.

Την Τρίτη (27.08.2024), η νύφη μίλησε στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, δίνοντας τη δική της εξήγηση, επαναλαμβάνοντας ότι δεν τη χαστούκισε ο γαμπρός, παρά μόνο την έσπρωξε, κάτι που μάλλον λέει από φόβο.

Ωστόσο, πληροφορίες του Live News αναφέρουν ότι ο άνδρας έχει ιστορικό βίας σε βάρος της γυναίκας, η οποία το 2020 είχε καταθέσει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία.

«Ισχύει ότι η δική μου πλευρά δεν ήρθε. ΟΚ. Μπορεί να το θεώρησε προσβολή που σηκώθηκε και έφυγε ο γαμπρός», είπε στην εκπομπή η νύφη για το γλέντι που ακολούθησε το επεισοδιακό μυστήριο.

Την προσπάθεια που έγινε για να είναι ήρεμα τα πνεύματα στη δεξίωση αποκάλυψε ο DJ, λέγοντας ότι «έγινε ό,τι ήταν καλύτερο για να διασκεδάσει ο κόσμος».

 

Οι καλεσμένοι έλεγαν ότι ο χρόνος θα δείξει αν το ζευγάρι θα μείνει στον δρόμο της ευτυχίας, κάτι που όλοι εύχονται ή αν θα επαναληφθούν καταστάσεις, τις οποίες όλοι απεύχονται.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις