Τετάρτη, 28 Αυγ.
31oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Αυτή η αλλαγή κατεύθυνσης του Ερμή φέρνει περισσότερη σαφήνεια και λιγότερη αναποφασιστικότητα τις επόμενες ημέρες. Σήμερα πάντως η ημέρα είναι κάπως μεταβατική. Το να πάρεις πρωτοβουλίες σήμερα, δεν είναι καλή ιδέα. Τις επόμενες εβδομάδες, τα πάντα θα είναι πιο εύκολα. Τα projects σου θα προχωρήσουν, τα κίνητρά σου θα αυξηθούν, τα ραντεβού που ήθελες θα πραγματοποιηθούν και κάποια έργα θα ολοκληρωθούν. Επιπλέον, η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου για κάποιους ανθρώπους αλλά και για την σχέση που έχεις μαζί τους.

Δίδυμοι: Η ανάδρομη πορεία του Ερμή τελειώνει και οι μέρες σου θα έχουν περισσότερη σαφήνεια. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις τα προβλήματά σου από νέα σκοπιά. Τα σχέδιά σου ίσως μοιάζουν μη βιώσιμα. Ωστόσο ο πλανητικός κυβερνήτης σου δε θα είναι πλέον ανάδρομος και σύντομα θα δεις πως όλα θα πάνε καλύτερα. Πρέπει να είσαι επιφυλακτική τις επόμενες ημέρες εξαιτίας της αντίθεσης Αφροδίτης – Ποσειδώνα. Η τελευταία θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πολλά, αλλά μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Καρκίνος: Οι σημερινές διελεύσεις δεν βοηθούν να δεις τα πράγματα καθαρά. Τα βλέπεις όλα λίγο ρομαντικά σε αυτή τη φάση και αυτό σε μπερδεύει. Σύγχυση περιβάλλει τους στόχους σου και κάποιες συζητήσεις θα σε βάλουν σε μπελάδες, αν δεν είσαι εξαιρετικά προσεκτική. Δυσκολεύεσαι να διαχωρίσεις την πραγματικότητα από την φαντασία. Αν ένα ζήτημα σχετίζεται με ουσιαστικά γεγονότα και αριθμούς, καλό θα ήταν να προσπαθήσεις λίγο παραπάνω.

Λέων: Ο Ερμής προετοιμάζεται για να επανέλθει ορθόδρομος στο ζώδιο σου. Τα προβλήματα επικοινωνίας που αντιμετώπιζες φαίνεται να λύνονται δειλά δειλά. Με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς. Σήμερα η αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα κάνει τα πάντα γύρω να μοιάζουν ασαφή και θα πρέπει να προσέξεις τις λέξεις που επιλέγεις να εκφράσεις. Αυτή η συνθήκη σε βοηθά να ξεφύγεις από κάποιες ψευδαισθήσεις που έχεις. Είναι καλύτερο σήμερα να μην δανείσεις χρήματα πουθενά.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις