Τρίτη, 27 Αυγ.
28oC Αθήνα

Super League: Η ανάλυση των επίμαχων φάσεων της δεύτερης αγωνιστικής από τον Λανουά – Βίντεο από ΟΑΚΑ, Τούμπα και Opap Arena

Super League: Η ανάλυση των επίμαχων φάσεων της δεύτερης αγωνιστικής από τον Λανουά – Βίντεο από ΟΑΚΑ, Τούμπα και Opap Arena

Ο Στεφάν Λανουά επέλεξε να αναλύσει τρεις επίμαχες φάσεις από τα παιχνίδια των Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός, ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός και ΑΕΚ – Λαμία για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League.

Μετά το τέλος της δεύτερης αγωνιστικής της Super League, ο Στεφάν Λανουά ανέλυσε τις επίμαχες φάσεις της εβδομάδας, ξεχωρίζοντας τρεις περιπτώσεις από τα παιχνίδια των Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός, ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός και ΑΕΚ – Λαμία.

Ο Λανουά ανέλυσε τη φάση της ανατροπής του Γερεμέγεφ από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, τονίζοντας πως σωστά ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού.

Ανέλυσε ακόμα τη φάση στην Τούμπα με το χέρι του παίκτη του Παναιτωλικού στην περιοχή, δικαιώνοντας τον διαιτητή που δεν έδωσε πέναλτι, καθώς είναι στο χέρι στήριξης.

Τέλος, στο ΑΕΚ-Λαμία, αναφέρθηκε στη φάση του γκολ της Λαμίας, όπου υπήρξαν διαμαρτυρίες για χέρι του Ρινγκ πριν η μπάλα πάει στον Μπίκοφ και από εκεί στον Φουρτάδο για το 0-1. Ο Λανουά στάθηκε στην σωστή γωνία λήψης που έδωσε ο VAR ώστε να φανεί ότι η μπάλα βρήκε στο στήθος και όχι στο χέρι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις