Τετάρτη, 28 Αυγ.
28oC Αθήνα

Χαλκιδική: Σε κλίμα οδύνης το μνημόσυνο του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ

Χαλκιδική: Σε κλίμα οδύνης το μνημόσυνο του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ

«Θα μείνω όρθιος και θα είμαι με τη φωτογραφία του παιδιού μου. Παιδάκι άλλο δε θα χαθεί», είπε ο χαροκαμένος πατέρας του 19χρονου Γιάννη που σκοτώθηκε στο φονικό λούνα παρκ της Χαλκιδικής.

Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί, βρέθηκαν σήμερα (27.08.2024) στο Διαβατό Ημαθίας, για το μνημόσυνο του 19χρονου Γιάννη που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του στο λούνα παρκ στη Χαλκιδική.

Με δάκρυα στα μάτια και κρατώντας λευκά λουλούδια, οι δικοί του άνθρωποι βρέθηκαν πάνω από το μνήμα του για να τον τιμήσουν.

Εννιά ημέρες πέρασαν από την ημέρα που ο Γιάννης ξεψύχησε δίπλα από το φονικό παιχνίδι. Οι πληγές ακόμη δεν έχουν γιατρευτεί και ο πατέρας του ζητά να μάθει όλη την αλήθεια για το δυστύχημα.

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ο πατέρας είπε πως η μάχη που δίνει τις τελευταίες ημέρες αποδίδει καθώς οι δήμοι κλείνουν τις παιδικές χαρές οι οποίες δεν έχουν πιστοποιήσεις.

«Πιστεύω ότι θα σωθούν κάποια παιδιά ό,τι κι αν γίνει, με οποιαδήποτε τρόπο κι αν χρειαστεί να προσπαθήσουμε. Ιδιωτικοί ερευνητές οι οποίοι είναι διορισμένοι από μένα, θα δώσουν σε 48 ώρες στοιχεία στη δημοσιότητα.

Για να καταλάβει ο κόσμος ποια είναι η πραγματικότητα. Όση λάσπη και να πετάξουν οι υπερασπιστές της άλλης πλευράς, εγώ θα είμαι όρθιος και θα είμαι με τη φωτογραφία του παιδιού μου. Παιδάκι άλλο δε θα χαθεί» είπε ο πατέρας του 19χρονου.

Ο πατέρας που έστειλε τα παιδιά του για διακοπές στη Χαλκιδική, και το ένα το παρέλαβε νεκρό, ζήτησε την εξαίρεση ενός δικαστικού που χειρίζεται την υπόθεση καθώς φέρεται πως έχει συγγένεια με δικηγόρο της πλευράς του 58χρονου ιδιοκτήτη του λούνα παρκ.

Στις σημερινές του δηλώσεις τόνισε για ακόμη μία φορά πως η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις