Τετάρτη, 28 Αυγ.
32oC Αθήνα

Δημήτρης Λάλος: Έχω ζήσει μια ζωή ασκητική γύρω από την τέχνη μου

Δημήτρης Λάλος: Έχω ζήσει μια ζωή ασκητική γύρω από την τέχνη μου

«Έχω φάει τη νιότη μου και τα χρόνια μου μέσα σε κλειστά μπουντρούμια κάνοντας πρόβες, μελετώντας την υποκριτική, χωρίς να γυρνάω, να διασκεδάζω έξω τα βράδια» δήλωσε ο Δημήτρης Λάλος.

Ο Δημήτρης Λάλος μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και στον Μιχάλη Ροδόπουλο για την ασκητική ζωή που έχει ακολουθήσει έχοντας αφιερωθεί στην τέχνη του και για την αναγνωρισιμότητα.

«Ασχολούμαι πολύ σοβαρά και βαθιά με την τέχνη μου τα τελευταία 20-25 χρόνια. Έχω φάει τη νιότη μου και τα χρόνια μου μέσα σε κλειστά μπουντρούμια κάνοντας πρόβες, μελετώντας την υποκριτική, χωρίς να γυρνάω, να διασκεδάζω έξω τα βράδια», εξομολογείται ο Δημήτρης Λάλος.

«Έχω ζήσει μια ζωή ασκητική γύρω από την τέχνη μου, έχω αφιερωθεί σε αυτήν. Και τώρα είναι οι καρποί, το αποτέλεσμα του αγώνα μου. Δεν σκόνταψα κι έκανα τον Μαθιό. Εντάξει, δεν είμαι αυτός ο χαρακτήρας, μπορεί όμως άμα θέλει το σενάριο να γίνω. Αυτή είναι η τέχνη μου, αυτό ξέρω να κάνω», συμπληρώνει ο δημοφιλής ηθοποιός.

«Η επιτυχία σε δεσμεύει μέχρι ένα σημείο. Από ένα σημείο κι ύστερα αποδεσμεύεσαι, μπορείς εσύ να επιλέξεις. Υπάρχει μία έκθεση που δεν την επιδιώκεις. Έχουμε ζήσει και το να μην μας αναγνωρίζουν πιο παλιά.

Θέλω να πω ότι δεν γεννηθήκαμε μέσα στη διασημότητα. Ούτε θα μου λείψει αν είμαι, ας πούμε, στο Βερολίνο και δεν μου μιλάει κανείς», απαντά σε σχετική ερώτηση ο Δημήτρης Λάλος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις