Τετάρτη, 28 Αυγ.
31oC Αθήνα

Mariah Carey: Έμαθε ένα μήνα νωρίτερα ότι πέθαινε η αδελφή της αλλά δεν επικοινώνησε μαζί της

AMPE
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Mariah Carey είχε μάθει έναν μήνα νωρίτερα ότι η αδελφή της Άλισον Κάρεϊ, πέθαινε αλλά δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί της, υποστηρίζει δημοσίευμα.

Ο στενός φίλος της Άλισον, Ντέιβιντ Μπέικερ, υποστήριξε ότι η τραγουδίστρια Mariah Carey «δεν προσπάθησε ποτέ να επικοινωνήσει» με τη μεγαλύτερη αδελφή της κατά τη διάρκεια της αποξένωσής τους, ούτε καν για να δει την κατάσταση της Άλισον όταν τέθηκε σε κατ’ οίκον νοσηλεία πριν από εβδομάδες.

«Ένα τηλεφώνημα ή, ακόμα καλύτερα, μια βιντεοκλήση θα σήμαινε τόσα πολλά για την Άλισον. Αλλά δεν έγινε ποτέ», δήλωσε ο Μπέικερ σύμφωνα με την ιστοσελίδα Page Six.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η μεγαλύτερη αδελφή ήταν «δυσαρεστημένη» που η Μαρι«έκοψε την επαφή μαζί της» και επέλεξε να κρατήσει αποστάσεις.

«Η ανάλγητη απόρριψη πρόσθεσε περισσότερο πόνο στην Άλισον», ανέφερε και συνέχισε:

«Μιλούσε συχνά γι’ αυτό. Αναρωτιόταν αν η Mariah ή κάποιος από τους συγγενείς της θα ερχόταν στην κηδεία της. Μου είπαν ότι έχει προγραμματιστεί ένα μνημόσυνο σε μελλοντική ημερομηνία, αλλά τίποτα προς το παρόν».

Τη Δευτέρα, η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια επιβεβαίωσε τον θάνατο της αδελφής της και της μητέρας της, Πατρίτσια Κάρεϊ, οι οποίες κατά τραγική σύμπτωση έφυγαν από τη ζωή την ίδια μέρα. 

«Έχασα τη μητέρα μου το περασμένο Σαββατοκύριακο. Δυστυχώς, σε μια τραγική τροπή των γεγονότων, η αδελφή μου έχασε τη ζωή της την ίδια μέρα», ανέφερε η 55χρονη σε δήλωσή της στο People. «Αισθάνομαι ευλογημένη που μπόρεσα να περάσω την τελευταία εβδομάδα με τη μητέρα μου πριν φύγει από τη ζωή. Εκτιμώ την αγάπη και την υποστήριξη όλων και τον σεβασμό για την ιδιωτική μου ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της αδύνατης στιγμής».

Η Mariah Carey είχε μία περίπλοκη σχέση με τη μητέρα και την αδερφή της. 

Η τραγουδίστρια είχε αποξενωθεί από την αδελφή της και τον αδελφό της, Μόργκαν Κάρεϊ, όταν κυκλοφόρησε το 2020 τα απομνημονεύματά της «The Meaning of Mariah Carey», γεγονός που ώθησε τα αδέλφια της να την μηνύσουν για δυσφήμιση και «σκόπιμη πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας».

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αγωγή, η Άλισον πάλευε με τον εθισμό στο αλκοόλ και από άλλα προβλήματα υγείας.

Μετά από μια εισβολή στο σπίτι της το 2015, υπέστη τραυματική εγκεφαλική βλάβη καθώς και προβλήματα όρασης και βραχυπρόθεσμης μνήμης. Πάλευε επίσης με διαταραχές της σπονδυλικής στήλης και του πεπτικού συστήματος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις