Τετάρτη, 28 Αυγ.
33oC Αθήνα

Έσωσε 20χρονη από βιασμό στη Σαλαμίνα και τουλούμιασε τον δράστη στο ξύλο

Έσωσε 20χρονη από βιασμό στη Σαλαμίνα και τουλούμιασε τον δράστη στο ξύλο

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media και αποτυπώνουν την απόπειρα βιασμού μιας 20χρονης στη Σαλαμίνα αλλά και την επέμβαση ενός άνδρα  οποίος, αφού σώζει την κοπέλα στη συνέχεια ξυλοφορτώνει το δράστη και τον παραδίδει στην αστυνομία.  

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στις τέσσερις περίπου το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας σε ερημική παραλία της Σαλαμίνας.

Η 29χρονη είδε ξαφνικά έναν άνδρα να την ακολουθεί κι αναγκάστηκε να μπει μέσα στη θάλασσα προκειμένου να σωθεί από τις αρρωστημένες ορέξεις του. Ο 35χρονος που την έβριζε συνεχώς και την απειλούσε ότι θα τη βιάσει και την μαχαιρώσει μπήκε και αυτός μέσα στο νερό και κινούνταν προς το μέρος της.

Κι ενώ η αγωνία της νεαρής κοπέλας είχε εκτοξευτεί στα ύψη τότε εμφανίστηκε ένα γνωστό της πρόσωπο το οποίο κινήθηκε εναντίον του επίδοξου βιαστή. Ο φίλος της 20χρονης αφού ρώτησε πολλές φόρες των δράστη τη ζητούσε από την κοπέλα,  η απάντηση που πήρε ήταν ότι ο δράστης την είχε μπερδέψει με κάποια άλλη με την οποία είχε διαφορές. 

Τότε ο άνδρας που έσπευσε να βοηθήσει την ανυπεράσπιστή 20χρονη άρχισε να χτυπά με γροθιές των 35χρονο, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, ναρκωτικά αλλά και προσβολές της γενετήσιας αξιοπρέπειας εναντίον γυναικών.

Στη συνέχεια οδήγησε τον 35χρονο στην ακτή κι ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές. Όπως θα δείτε κι εσείς στο βίντεο ο άνδρας που με την απειλή της βίας αποπειράθηκε να αναγκάσει την 20χρονη να  συνουσιαστεί μαζί τους, κάθετε στην παραλία και συνεχίζει με ασυναρτησίες να δικαιολογήσει τις πράξεις τους. 

Ο φίλος της κοπέλας που βρέθηκε εγκαίρως στο σημείο θα καταγράψει με το κινητό του τηλέφωνο όλες τις αντιδράσεις του δράστη ενώ ρωτώντας την κοπέλα για τα όσα συνέβησαν εκείνη θα του του πει έλεγε ο 35χρονος άνδρας.

«Μου έλεγε ότι έχει μαχαίρι κι ότι θα με βιάσει. Εάν δεν με βιάσει θα με μαχαιρώσει». Ο κατηγορούμενος τελικά συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές της Σαλαμίνας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις