Τετάρτη, 28 Αυγ.
32oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός θυμήθηκε το ντεμπούτο του 16χρονου Γιώργου Πρίντεζη το 2001

Ο Ολυμπιακός θυμήθηκε το ντεμπούτο του 16χρονου Γιώργου Πρίντεζη το 2001

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για το φιλικό προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη (6/9, 21:15) στο ΣΕΦ και παρουσίασε βίντεο από το ντεμπούτο του παλαίμαχου φόργουορντ με τα ερυθρόλευκα, στα 16 του χρόνια σε έναν αγώνα με τον Ηρακλή το 2001.

Ο Ολυμπιακός θα τιμήσει τον Γιώργο Πρίντεζη στις 6 Σεπτεμβρίου στο ΣΕΦ με ένα φιλικό κόντρα στη Μακάμπι. Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ ενημέρωσε ότι θα παρουσιάσει σταδιακά μερικές από τις κορυφαίες στιγμές του παλαίμαχου φόργουορντ  με τη φανέλα της ομάδας.

Η αρχή έγινε με το ντεμπούτο του Πρίντεζη στις 29 Απριλίου 2001, στον μικρό τελικό του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ηρακλή.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ολυμπιακού αναφέρει:

“Ο χρόνος για τη μεγάλη βραδιά του Γιώργου Πρίντεζη κυλάει αντίθετα και το Olympiacosbc.gr θα σας προσφέρει μερικές από τις μοναδικές “ερυθρόλευκες” στιγμές του.

Στα 20 χρόνια που ο “Πρι” αγωνίστηκε με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο, τα συναισθήματα ξεχείλισαν και οι βραδιές που ζήσαμε ήταν μοναδικές. Ποια ήταν η πρώτη;

Στις 29 Απριλίου 2001, στον μικρό τελικό του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τον Ηρακλή, ο Πρίντεζης αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την αγαπημένη του φανέλα. Με το 14 στην πλάτη έκανε το ντεμπούτο του στο παιχνίδι που έληξε 91-70 υπέρ των “ερυθρόλευκων”.

Ας θυμηθούμε τα λίγα δευτερόλεπτα που βρέθηκε στο παρκέ…”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις