Τετάρτη, 28 Αυγ.
32oC Αθήνα

Τέλος ο Αϊτόρ από τον Παναθηναϊκό

Τέλος ο Αϊτόρ από τον Παναθηναϊκό

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί κι επίσημα ο Αϊτόρ, με τον Ισπανό εξτρέμ να αποχωρεί από τους πράσινους και να συνεχίζει την καριέρα του στην κυπριακή ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο Αϊτόρ βρισκόταν εδώ και αρκετό καιρό εκτός πλάνων του Ντιέγκο Αλόνσο στον Παναθηναϊκό, γι’ αυτό και φρόντισε να βρει άμεσα ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ο οποίος εντάσσεται στην κυπριακή ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο Αϊτόρ αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020 και βοήθησε σε μεγάλο βαθμό την ομάδα. Στον τελικό Κυπέλλου του 2022 πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα.

Την επόμενη σεζόν ξεκίνησε με φρενήρη ρυθμό, σκοράροντας 8 γκολ σε ισάριθμους αγώνες, ώσπου ήρθε ο σοβαρός τραυματισμός του στις 23 Οκτωβρίου 2022.

Έχασε το υπόλοιπο της σεζόν και επανήλθε στη δράση το καλοκαίρι του 2023, έχοντας μάλιστα υπογράψει νέο συμβόλαιο στο Τριφύλλι.

Σε αυτή την τετραετία ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε σε 95 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 24 γκολ.
Ευχαριστούμε τον Αϊτόρ για την προσφορά του και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις