Σάββατο, 31 Αυγ.
27oC Αθήνα

9 σειρές που δεν πρέπει να χάσετε στο Netflix τον Σεπτέμβριο

9 σειρές που δεν πρέπει να χάσετε στο Netflix τον Σεπτέμβριο

Ο Σεπτέμβριος, μετά τις διακοπές και τη χαλαρότητα του καλοκαιριού, είναι ένας “περίεργος” μήνας. Αλλά τα όσα έρχονται στο Netflix θα τον κάνουν να περάσει τουλάχιστον ευχάριστα. 

Νέες σειρές, δεύτεροι κύκλοι, δεύτερα… μέρη, ταινίες, ντοκιμαντέρ… Όλα τα έχει το πρόγραμμα του Netflix για τον μήνα που μας έρχεται και φέρνει μαζί του το φθινόπωρο. 

Τα όσα έρχονται τον Σεπτέμβριο στο Netflix μπορούν να καλύψουν κάθε… ανάγκη. Σειρά για να χαλαρώσεις; Έχει. Σειρά για υποθέσεις που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη; Κι απ’ αυτές έχει.

Δείτε κάποιες από τις σειρές που είναι διαθέσιμες στο Netflix τον Σεπτέμβριο. 

Outlast: Σεζόν 2

Στη σκληρή διαγωνιστική σειρά επιβίωσης, 16 ειδικοί που προτιμούν τη μοναχικότητα αφήνονται στην άγρια φύση της Αλάσκας όπου πρέπει να αντέξουν ο ένας περισσότερο από τον άλλον για να κερδίσουν 1 εκατομμύριο δολάρια. Υπάρχει μόνο ένας κανόνας σε αυτό το σκληρό παιχνίδι: πρέπει να ανήκουν σε μια ομάδα για να κερδίσουν.

Διαθέσιμη από 04/09/2024

Το Τέλειο Ζευγάρι / The Perfect Couple

Η Αμέλια Σακς πρόκειται να μπει σε μια από τις πιο πλούσιες οικογένειες στο Ναντάκετ ως νύφη. Η μέλλουσα πεθερά της, η διάσημη μυθιστοριογράφος Γκριρ Γκάρισον Γουινμπέρι, που δεν την εγκρίνει, δεν δίνει σημασία στα έξοδα κατά τη διοργάνωση του πολλά υποσχόμενου πρώτου γάμου της σεζόν – μέχρι που εμφανίζεται ένα πτώμα στην παραλία. Καθώς τα μυστικά έρχονται στο φως, τίθεται το σκηνικό για μια πραγματική έρευνα που φαίνεται να έχει βγει από τις σελίδες ενός από τα μυθιστορήματα της Γκριρ. Ξαφνικά, όλοι είναι ύποπτοι.

Η Νικόλ Κίντμαν θα υποδυθεί την Γκριρ Γκάρισον Γουινμπέρι, τη μητέρα του γαμπρού.

Ο Λιβ Σράιμπερ θα υποδυθεί τον Ταγκ Γουινμπέρι, τον πατέρα του γαμπρού.

Η Ιβ Χιούσον θα υποδυθεί την Αμέλια Σακς, τη νύφη.

Ο Μπίλι Χάουλ θα υποδυθεί τον Μπέντζι Γουινμπέρι, τον γαμπρό.

Η Ντακότα Φάνινγκ θα υποδυθεί την Άμπι Γουινμπέρι, την κουνιάδα.

Διαθέσιμη από 05/09/2024

Πωλείται στο Χόλιγουντ: Σεζόν 8 / Selling Sunset: Season 8

Πολυτελή ακίνητα. Πολύ δράμα. Οι κορυφαίοι μεσίτες του Ομίλου Όπενχαϊμ επιστρέφουν! Το Πωλείται στο Χόλιγουντ, μια σειρά ριάλιτι του Netflix με φόντο τον κόσμο των ελίτ μεσιτών του Λος Άντζελες, παρακολουθεί επτά από τις πιο επιτυχημένες μεσίτριες της πόλης που όλες τους εργάζονται στον ίδιο χώρο, στο καλύτερο μεσιτικό γραφείο στο Χόλιγουντ Χιλς και το Σάνσετ Στριπ.

Κάνουν σκληρή δουλειά και παίζουν ακόμη πιο σκληρό παιχνίδι, καθώς συναγωνίζονται την αδίστακτη αγορά του Λος Άντζελες, αλλά και η μία την άλλη. Αυτές οι κυρίες θα κάνουν ό,τι χρειαστεί για να φτάσουν στην κορυφή, προστατεύοντας παράλληλα την προσωπική τους ζωή. Σε αυτήν τη σεζόν, νέοι μεσίτες φέρνουν νέα δράματα. Οι μεσίτες του Ομίλου Όπενχαϊμ επιστρέφουν με υπερπολυτελή ρετιρέ, διαπροσωπικές συγκρούσεις και εγκυμοσύνες, ενώ τα κουτσομπολιά δεν σταματούν ποτέ. 

Διαθέσιμη από 06/09/2024

Τζακ Γουάιτχολ: Μαθήματα Πατρότητας

Ο Τζακ Γουάιτχολ ξεκινά ένα από τα πιο σημαντικά ταξίδια της ζωής του καθώς ετοιμάζεται να γίνει για πρώτη φορά πατέρας. Το “Fatherhood With My Father” (προσωρινός τίτλος) ξανασμίγει τον Τζακ με τον πατέρα του, Μάικλ, σε ένα ταξίδι ανακάλυψης και περιπέτειας, καθώς οι δυο τους προσπαθούν να βρουν απαντήσεις στα ατέρμονα ερωτήματα γύρω από την πατρότητα.

Με τον μοναδικό και ξεκαρδιστικό τους τρόπο, ο Τζακ και ο Μάικλ ταξιδεύουν στον κόσμο για να καταλάβουν τι σημαίνει η πατρότητα στην υφήλιο και συζητούν τι είδους πατέρας είναι ο Μάικλ και τι είδους πατέρας θέλει να γίνει ο Τζακ.

Διαθέσιμη από 10/09/2024

Μεσάνυχτα στο Πέρα Παλάς: Σεζόν 2

Το 1995, αφού βρίσκει μια φωτογραφία της που είναι μωρό από τη δεκαετία του 1940, η Έσρα αποφασίζει να επιστρέψει στη δεκαετία του 1940 για να ανακαλύψει ποια είναι η μητέρα και η οικογένειά της. Παρά τις προειδοποιήσεις του Άχμετ να μην πειράξουν τον χρόνο, η Έσρα και ο Άχμετ βρίσκονται στο 1941. Ενώ η Έσρα αρχίζει αμέσως να ψάχνει τη μητέρα της, ο Άχμετ συνειδητοποιεί ότι έχουν δημιουργήσει μια ρωγμή στον χρόνο. Επιπλέον, η επανεμφάνιση του Χαλίτ, ο οποίος έχει έρθει στο 1941, αφού ανακαλύπτει το ταξίδι στον χρόνο, σε αναζήτηση του έρωτά του για την Έσρα από το 1919, θα οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερο χάος.

Διαθέσιμη από 12/09/2024

Η Έμιλι στο Παρίσι: Σεζόν 4, μέρος 2

Η Έμιλι έχει όλα όσα θέλει. Είναι όμως αυτό που χρειάζεται; Είτε ετοιμάζεται για σκι στις Άλπεις είτε για διακοπές στη Ρώμη, είναι έτοιμη για την επόμενή της περιπέτεια.

Διαθέσιμη από 12/09/2024

Η Γαστρονομική Πάλη των Τάξεων / Culinary Class Wars

Από σεφ εστιατορίων μέχρι χομπίστες, άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα με ταλέντο στη μαγειρική ανταγωνίζονται σε μια σκληρή αναμέτρηση.

Διαθέσιμη από 17/09/2024

Τέρατα: Η Ιστορία των Λάιλ και Έρικ Μενέντεζ

Ένα καθηλωτικό δράμα αληθινού εγκλήματος για τη ζωή των καταδικασμένων δολοφόνων, αδελφών Μενέντεζ, και τη βάναυση δολοφονία των γονιών τους το 1989 στο Μπέβερλι Χιλς.

Ο Ράιαν Μέρφι και ο Ίαν Μπρέναν παρουσιάζουν το επόμενο κεφάλαιο της ανατριχιαστικής ανθολογίας τους “Τέρας”, με τη σειρά “Τέρατα: Η Ιστορία των Λάιλ και Έρικ Μενέντεζ”.

Διαθέσιμη από 19/09/2024

Κανείς Δεν το Θέλει / Nobody Wants This

Ένα ειδύλλιο γεννιέται ανάμεσα σε μια απερίφραστη παραγωγό podcast κι έναν πρόσφατα χωρισμένο ραβίνο.

Μια κωμωδία που επικεντρώνεται στην ασυνήθιστη σχέση ανάμεσα σε μια ειλικρινή αγνωστικίστρια, την Τζοάν (Κρίστεν Μπελ), και έναν αντισυμβατικό ραβίνο, τον Νόα (Άνταμ Μπρόντι).

Διαθέσιμη από 26/09/2024

Τι Ακολουθεί: Το Μέλλον με τον Μπιλ Γκέιτς

Στο Τι Ακολουθεί: Το Μέλλον με τον Μπιλ Γκέιτς, ο οραματιστής της τεχνολογίας και υπέρμαχος φιλανθρωπικών σκοπών για την πρόοδο της υγείας και του κλίματος παγκοσμίως προσκαλεί τους θεατές να τον ακολουθήσουν σε ένα εκπαιδευτικό ταξίδι για να εξερευνήσουν επείγοντα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος μας σήμερα.

Μέσα σε πέντε επεισόδια, ο Γκέιτς μελετά την υπόσχεση και τους κινδύνους της τεχνητής νοημοσύνης, την επίμονη πρόκληση της παραπληροφόρησης και την υποβόσκουσα δυσκολία να ορίσουμε την αλήθεια στην εποχή των κοινωνικών μέσων, την κλιματική κρίση και την πιθανότητα να την ξεπεράσουμε μέσω πρωτοποριακών τεχνολογιών, την αδικία όσον αφορά τις οικονομικές ανισότητες και τις ευκαιρίες να αντιμετωπιστεί η φτώχεια και, τέλος, πώς η επιστήμη και η καινοτομία οδηγούν σε θεραπείες θανατηφόρων ασθενειών.

Μέσα από πληροφορίες και σχόλια από ορισμένους από τους πιο καταξιωμένους επιστήμονες, πολιτικούς, διανοούμενους, επαγγελματίες του χώρου της υγείας, καλλιτέχνες κ.ά. και σε διεύθυνση παραγωγής του βραβευμένου με Oscar® Μόργκαν Νέβιλ (Λίγα Μέτρα από τη Διασημότητα), το Τι Ακολουθεί προσφέρει μια ματιά σε ένα πιο αισιόδοξο και δίκαιο μέλλον.

Διαθέσιμη από 18/09/2024

Media Τελευταίες ειδήσεις