Τετάρτη, 28 Αυγ.
29oC Αθήνα

Τα μηνύματα Κασσελάκη στο LiveNews για Λινού και Φάμελλο: Τον είχα ενημερώσει πριν από ένα μήνα – Αιχμή και για Τσίπρα

Τα μηνύματα Κασσελάκη στο LiveNews για Λινού και Φάμελλο: Τον είχα ενημερώσει πριν από ένα μήνα – Αιχμή και για Τσίπρα

Τα όσα έγιναν με τον Σωκράτη Φάμελλο στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο Στέφανος Κασσελάκης στο LiveNews, από την Κρήτη όπου βρίσκεται για το γαμήλιο γλέντι του.

Σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του Σωκράτη Φάμελλου ότι διαφωνούσε με τον Στέφανο Κασσελάκη από την πρώτη εβδομάδα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε:

«Χωρίς να θέλω να μπω σε μικροπολιτικά πράγματα, το ότι διαφωνούσε από την πρώτη εβδομάδα, χθες το άκουσα για πρώτη φορά. Δε νοείται να υπάρχει πρόεδρος ΚΟ που να διαφωνεί με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τον πρόεδρο του κόμματος. Έχω κάνει εισήγηση για να είναι πιο αποδοτική η κοινοβουλευτική μας ομάδα» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Συζήτηση με τον κύριο Φάμελλο για την πρόθεσή μου να μεταβεί από τον ρόλο που είχε μέχρι χθες, την είχαμε κάνει πριν από ένα μήνα. Άρα δεν ισχύει ότι για πρώτη φορά το έμαθε χθες».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι οι πολίτες, ουδείς αναντικατάστατος. Κανείς δεν είναι αναντικατάστατος για την Αριστερά μας. Να βάλουμε το εγώ μας κάτω από το συλλογικό. Κάθε φορά που κάνουμε αντιπολίτευση, επισκιάζεται από εσωτερικά θέματα του παρελθόντος. Το κόμμα θα αλλάξει» είπε με νόημα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ερώτηση για τον Παύλο Πολάκη, απάντησε:

«Το ζήτημα της κυρίας Λινού είναι εντελώς διαφορετικό από το ζήτημα του κυρίου Πολάκη. Θεωρώ ότι ήταν αντιπαραγωγική η στάση του εκείνη την ημέρα… Θυμήθηκα όμως τη στάση του προέδρου της Βουλής που αποκάλεσε τον Παύλο ζήτουλα. Δεν ανεχόμαστε από κανέναν της ΝΔ να μας κουνάει το δάχτυλο. Εκείνοι είναι που δε διαγράφουν… Να ανακαλέσει ο κύριος Τασούλας. Σέβομαι την ιστορία του αλλά ο χαρακτηρισμός του για τον Παύλο είναι απαράδεκτος».

Για την Αθηνά Λινού

Ο Στέφανος Κασσελάκης ερωτηθείς για την κα Λινού είπε: «Δεν με έχουν καλύψει οι εξηγήσεις της και το γραφείο μου έχει ζητήσει την παραίτησή της και την διευκόλυνση με την παράδοση της έδρας. Δεν έχει απαντήσει σε τίποτα, ούτε τηλεφωνήματα, ούτε sms ούτε και whatsapp. Αναμένουμε την απάντησή της. Είναι καταγεγραμμένο το αίτημα που εχουμε κάνει είναι ξεκάθαρο πρέπει να παραδώσει την έδρα της στην πρώτη επιλαχούσα. Η απάντηση σε μηνύματα είτε είναι τηλεφωνικά είτε γραπτά είναι ένα ελάχιστο δείγμα ανταπόκρισης το οποίο θα έπρεπε να υπάρχει αυτή τη στιγμή».

Όσον αφορά στην υπόθεση για την οποία γίνεται διερεύνηση ο κ. Κασσελάκης φάνηκε να αφήνει αιχμές για τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα λέγοντας: «Δεν είμαι εισαγγελέας αλλά υπάρχουν πράγματα που θα έπρεπε να είχαν διερευνηθεί πριν την ενσωμάτωσή της στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό είναι ένα μήνυμα για το ότι θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι».

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις