Τετάρτη, 28 Αυγ.
28oC Αθήνα

Ο Στέλιος Διονυσίου έγινε ξανά μπαμπάς: Η σύντροφός του γέννησε δίδυμα

Ο Στέλιος Διονυσίου έγινε ξανά μπαμπάς: Η σύντροφός του γέννησε δίδυμα

Μπαμπάς στα 50 του έγινε ξανά ο Στέλιος Διονυσίου, αφού η αγαπημένη του Αγνή Καλουμένου, έφερε στον κόσμο δίδυμα κοριτσάκια!

Υπό άκρα μυστικότητα το Σάββατο 24 Αυγούστου γέννησε η σύντροφος του γνωστού τραγουδιστή τα δίδυμα μωράκια. Ο Στέλιος Διονυσίου έχει ακόμη μία κόρη και ένα γιο από τον πρώτο του γάμο με την Μαριλίτα Χατζηβασιλείου.

Το χαρμόσυνο γεγονός έκανε γνωστό η μαιευτική κλινική σε ανάρτηση στα social media, η οποία και δημοσίευσε φωτογραφίες του ζευγαριού από το εξιτήριο μητέρας και των νεογέννητων κοριτσιών από το νοσοκομείο.

«Ο τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου και η σύντροφός του, Αγνή Καλουμένου, έζησαν ιδιαίτερες στιγμές ευτυχίας, καθώς υποδέχθηκαν τα δίδυμα κοριτσάκια τους το Σάββατο 24 Αυγούστου 2024, στην Κλινική ΡΕΑ.

Τόσο η μητέρα, όσο και τα νεογέννητα χαίρουν άκρας υγείας, όπως επιβεβαίωσε ο Ιατρός τους, κ. Τρύφος Δημήτριος. Ευχόμαστε ολόψυχα να σας ζήσουν τα κοριτσάκια σας!», αναφέρει η ανακοίνωση του μαιευτηρίου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κλινική ΡΕΑ (@rea_maternity)

Τα τελευταία χρόνια, ο γνωστός καλλιτέχνης έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Αγνής Καλούμενου, που είναι επίσης τραγουδίστρια.

Σε συνέντευξή του ο Στέλιος Διονυσίου είχε εξομολογηθεί: «Με την σύντροφό μου την Αγνή γνωριστήκαμε σε μια audition, μετά από 2-3 χρόνια συνεργασίας αναπτύχθηκε το ειδύλλιο. Μετά το χωρισμό μου ήμουν αρκετά χρόνια μόνος μου από επιλογή μου. Ήρθε η Αγνούλα και μας έκανε να χαμογελάσουμε ξανά».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις