Πέμπτη, 29 Αυγ.
27oC Αθήνα

Μπαντόσα για Τσιτσιπά: «Είναι πρωταθλητής και θα είναι για πάντα»

Μπαντόσα για Τσιτσιπά: «Είναι πρωταθλητής και θα είναι για πάντα»

Η Πάουλα Μπαντόσα μίλησε για τον σύντροφο της Στέφανο Τσιτσιπά, με την 26χρονη τενίστρια να τονίζει χαρακτηριστικά ότι ο «Στεφ» είναι ένας πρωταθλητής.

Η Πάουλα Μπαντόσα μετά την πρόκρισή της στον τρίτο γύρο του US Open, μίλησε για τον Στέφανο Τσιτσιπά, τονίζοντας ότι ο Έλληνας τενίστας περνά μια δύσκολη περίοδο, αλλά είναι πρωταθλητής. Με αυτό τον τρόπο η 26χρονη θέλησε να τονώσει το ηθικό του «Στεφ» ο οποίος δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και αποκλείστηκε εύκολα από τον Κοκκινάκη, στην πρεμιέρα του στο τουρνουά.

Μάλιστα οι δυο τους θα αγωνιστούν και στο διπλό του US Open, σε μια αναμέτρηση που περιμένει το φίλαθλο κοινό με μεγάλο ενδιαφέρον.

«Ελπίζω να παίξουμε μαζί αύριο στο διπλό, το περιμένουμε με ανυπομονησία. Είναι πολύ ωραίο να μοιραζόμαστε μαζί το γήπεδο, περνάμε χρόνο εκτός γηπέδου, αλλά και στο γήπεδο, είναι πραγματικά ξεχωριστό σε ένα slam, είναι σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Περνάει δύσκολες στιγμές. Αλλά είναι πρωταθλητής και θα είναι πάντα πρωταθλητής» ανέφερε χαρακτηριστικά η Πάουλα Μπαντόσα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις