Πέμπτη, 29 Αυγ.
32oC Αθήνα

Χανιά: Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό 20χρονο οδηγό μηχανής, το δίκυκλο «καρφώθηκε» σε στάση λεωφορείου

Χανιά: Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό 20χρονο οδηγό μηχανής, το δίκυκλο «καρφώθηκε» σε στάση λεωφορείου

Το τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά, στοίχισε τη ζωή σε έναν 20χρονο οδηγό μηχανής, στα Τσικαλαριά. Τραυματίστηκε ο φίλος του, που καθόταν πίσω του.

Ακόμα ένα τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά, με τη μαύρη λίστα των θυμάτων της ασφάλτου στην πόλη, να μεγαλώνει διαρκώς. Μηχανή έφυγε από τον δρόμο και κατέληξε με ταχύτητα σε στάση λεωφορείου. Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, αλλά ήταν αργά για τον άτυχο νεαρό. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 28 Αυγούστου του 2024. Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, ο 20χρονος οδηγός μηχανής, έχασε τη ζωή του, στα Τσικαλαριά.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε όταν ο νεαρός έχασε, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, τον έλεγχο του δικύκλου του και προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου.

Στη μηχανή επέβαινε ακόμη ένας νέος, ο οποίος τραυματίστηκε. Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία παρέλαβαν τους δύο νεαρούς και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο Χανίων.

Εκεί ο οδηγός του δικύκλου άφησε την τελευταία του πνοή. Ο φίλος του, που τραυματίστηκε, παραμένει για νοσηλεία με τους γιατρούς να προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις