Πέμπτη, 29 Αυγ.
32oC Αθήνα

Κέρκυρα: Τροχαίο με εγκατάλειψη και δύο 18χρονους τραυματίες σε δρόμο που γίνονταν κόντρες αυτοκινήτων

Κέρκυρα: Τροχαίο με εγκατάλειψη και δύο 18χρονους τραυματίες σε δρόμο που γίνονταν κόντρες αυτοκινήτων
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ανάστατη η Κέρκυρα από το τροχαίο με εγκατάλειψη και τον σοβαρό τραυματισμό οδηγού μηχανής. Ο τραυματίας κινδυνεύει να χάσει το πόδι του.

Οργή στην Κέρκυρα μετά το τροχαίο με εγκατάλειψη που σημειώθηκε τη νύχτα και τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως. Ο ασυνείδητος οδηγός που παρέσυρε μηχανή, έπαιρνε μέρος σε αυτοσχέδιους αγώνες στην περιοχή Ρόπα και είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Όταν χτύπησε το δίκυκλο, όχι μόνο δεν σταμάτησε στο σημείο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία, αλλά πάτησε γκάζι για να απομακρυνθεί από την περιοχή του ατυχήματος όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Στη μηχανή επέβαιναν δύο 18χρονοι. Στο σημείο έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ο ένας από τους δύο νεαρούς, ο αναβάτης, νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στο πόδι στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε.

Το τροχαίο με εγκατάλειψη έγινε στην ευθεία μπροστά από την περιοχή λιβάδι Ρόπα στην Κέρκυρα, όταν ΙΧ αυτοκίνητο που έπαιρνε μέρος σε αυτοσχέδιους αγώνες, έπεσε πάνω σε διερχόμενη μοτοσικλέτα. Ο οδηγός του ΙΧ εξαφανίστηκε από το σημείο χωρίς καν να προσφέρει βοήθεια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάτοικοι του καταυλισμού στο λιβάδι Ρόπα, ακόμα και ανήλικοι, κάνουν αυτοσχέδιους αγώνες με αυτοκίνητα στη μέση του κεντρικού δρόμου.

Η αστυνομία ερευνά όλη τη γύρω περιοχή με ισχυρή δύναμη προκειμένου να εντοπίσει τον δράστη ή τους δράστες.

Το ατύχημα έγινε λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Τετάρτης 28 Αυγούστου του 2024, σε ένα δρόμο μάλιστα ο οποίος είναι επικίνδυνος και κακά φωτισμένος.

Ασθενοφόρο έσπευσε και παρέλαβε τον τραυματία μεταφέροντάς τον στο νοσοκομείο Κέρκυρας. Οι γιατροί τον υπέβαλαν σε μια σειρά εξετάσεων για να διαπιστώσουν την έκταση των τραυμάτων του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις