Πέμπτη, 29 Αυγ.
32oC Αθήνα

Στέφανος Κασσελάκης: Το μενού στο γαμήλιο γλέντι, ο Τάιλερ Μακμπέθ και η μάχη της εικόνας στα Χανιά

Στέφανος Κασσελάκης: Το μενού στο γαμήλιο γλέντι, ο Τάιλερ Μακμπέθ και η μάχη της εικόνας στα Χανιά
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ NDP

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ βρίσκονται στα Χανιά, με το τετραήμερο γαμήλιο γλέντι, να βρίσκεται σε εξέλιξη. Οπερατέρ και φωτογράφοι δίνουν μάχη για μια εικόνα του ζευγαριού.

Το τετραήμερο που σχεδίαζαν και περίμεναν για μήνες έχει φτάσει και πλέον Στέφανος Κασσελάκης, Τάιλερ Μακμπέθ, μαζί με τους καλεσμένους τους, ακολουθούν το πρόγραμμα που έχει καταρτίσει το ζευγάρι για το γαμήλιο γλέντι του, στα Χανιά. Η αποψινή ημέρα θα είναι η πιο χαλαρή των εκδηλώσεων, με τους προσκεκλημένους να έχουν ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή τους, για να απολαύσουν τις ομορφιές της περιοχής. Την Παρασκευή 30 Αυγούστου, θα ανταλλάξουν όρκους αγάπης, με την πρόσκληση να μαρτυρά πως οι μπλε και οι άσπρες ορτανσίες θα είναι κυρίαρχες στη διακόσμηση.

Όλα θα γίνουν στον Βοτανικό Κήπο της Κρήτης, έναν επίγειο παράδεισο στην περιοχή Φουρνέ, με πολλές ποικιλίες φυτών και δέντρων, λίμνες, πάπιες και όμορφα μονοπάτια μέσα στη φύση. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό ακριβώς το σημείο επέλεξε ο Τάιλερ Μάκμπεθ για να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συνέχεια θα δοθεί στο εστιατόριο του κήπου, με τους ιθύνοντες να εργάζονται πυρετωδώς ώστε να είναι όλα έτοιμα για την Παρασκευή. Οι καλεσμένοι δεν θα φύγουν με άδεια χέρια, καθώς θα τους περιμένει μια τσάντα γεμάτη ντόπια προϊόντα, όπως μέλι και κρητικό λάδι αρωματισμένο με πορτοκάλι.

Το Σάββατο θα γίνει το αποχαιρετιστήριο πάρτι σε μια από τις καλύτερες παραλίες του νησιού και στο γιγαντιαίων διαστάσεων beach bar, Cabana Mare. Άνετες ξαπλώστρες, αμμώδη ακτή και δροσιστικά κοκτέιλ θα απολαύσουν οι φίλοι του ζεύγους, που θα τους ευχηθούν για ακόμα μία φορά.

Το βράδυ της Τετάρτης 28 Αυγούστου του 2024, έγινε το ξεκίνημα των τετραήμερων εκδηλώσεων στα Χανιά. Στο Ενετικό Λιμάνι, με μοναδική θέα από την ταράτσα γνωστού μαγαζιού και γαστρονομικές νοστιμιές, Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους για να γιορτάσουν μαζί, την κοινή τους πορεία στη ζωή.

Μετά τις 23.00 το βράδυ, το ζευγάρι αναχώρησε για γνωστό bar στα Χανιά, όπου συνεχίστηκε η διασκέδαση μετά το δείπνο.

Το μενού αυτού του πρώτου δείπνου, περιλάμβανε σύμφωνα με πληροφορίες πιάτα μεσογειακής κουζίνας και συγκεκριμένα αρνί, γραβιέρα, βότανα και χειροποίητο ψωμί.

ΦΩΤΟ από το zarpanews

Το ζευγάρι έχει ζητήσει ιδιωτικότητα για αυτές τις στιγμές και για το λόγο αυτό, ο Στέφανος Κασσελάκης δε θέλησε να κάνει δηλώσεις φτάνοντας στο χώρο του δείπνου, παρά το γεγονός ότι εκεί είναι συγκεντρωμένα πολλά τηλεοπτικά συνεργεία και φωτογράφοι.

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ διατηρούν δεσμό από το 2019. Αρχικά είχαν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης και τελικά παντρεύτηκαν στη Νέα Υόρκη, στις 19 Οκτωβρίου 2023. Επειδή ωστόσο το ζευγάρι, δεν είχε καταφέρει λόγω συγκυριών να γιορτάσει το γάμο του όπως επιθυμούσε, αποφάσισε να οργανώσει αυτό το τετραήμερο γλέντι στην Κρήτη…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις