Πέμπτη, 29 Αυγ.
32oC Αθήνα

Γιώργος Κακούσης σε Άννα Λιβαθυνού: Αυτό δεν είναι προετοιμασία, είναι ο Φερστάπεν που έχουν πέσει πάνω του να του αλλάξουν λάστιχα

Γιώργος Κακούσης σε Άννα Λιβαθυνού: Αυτό δεν είναι προετοιμασία, είναι ο Φερστάπεν που έχουν πέσει πάνω του να του αλλάξουν λάστιχα

«Πραγματικά είναι οκτώ άνθρωποι από επάνω της. Αυτά γίνονται 6 παρά 2. Τι σου βάφει εκεί το μπράτσο;» είπε ο Γιώργος Κακούσης.

Η προετοιμασία της Άννας Λιβαθυνού για να βγει στον αέρα προκάλεσαν μοναδικές ατάκες στην πρωινή εκπομπή του Action 24. Ο συμπαρουσιαστής της, Γιώργος Κακούσης, άδραξε την ευκαιρία και ξεκίνησε τα πειράγματα.

«Πριν και μετά παρακολουθώ την προετοιμασία της Άννας. Κοιτάξτε κυρίες και κύριοι εδώ τι γίνεται. Αυτό δεν είναι προετοιμασία. Είναι ο Φερστάπεν σε pit stop, που έχουν πέσει πάνω του να του αλλάξουν λάστιχα και να του βάλουν καύσιμα. Κοίτα εδώ τι γίνεται. Πραγματικά είναι οκτώ άνθρωποι από επάνω της. Αυτά γίνονται 6 παρά 2. Τι σου βάφει εκεί το μπράτσο; Κάνεις με κοψίματα τρικέφαλο;», είπε ο παρουσιαστής.

«Αυτά λες για εμένα; Μου βάφει τα χέρια για να υπάρχει μία ομοιομορφία με το πρόσωπο. Κάνουμε τα πάντα εδώ. Βέβαια, έχω από τη φύση μου, υπάρχει και η φυσική ομορφιά, αλλά υπάρχουν κι οι επαγγελματίες οι οποίες μας βοηθούν για κάτι παραπάνω.

 

Δεν θες να τα βάλεις μαζί μου Γιώργο Κακούση, δεν πρέπει» απάντησε με χιούμορ η Άννα Λιβαθινού.

Media Τελευταίες ειδήσεις