Πέμπτη, 29 Αυγ.
29oC Αθήνα

Το χρονικό του βιασμού 19χρονου από 18χρονη ελληνοαμερικανίδα στη Θεσσαλονίκη

Το χρονικό του βιασμού 19χρονου από 18χρονη ελληνοαμερικανίδα στη Θεσσαλονίκη

Τον οδήγησε σε εγκαταλελειμένο σπίτι στο Πανόραμα, τον «πότισε» αλκοόλ και στη συνέχεια τον βίασε! Μια αδιανόητη υπόθεση με μια 18χρονη Ελληνοαμερικανίδα να καταγγέλλεται για βιασμό 19χρονου, εξετάζει η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Η 18χρονη, που κατηγορείται για την φρικτή πράξη του βιασμού σε βάρος του νεαρού συνελήφθη και πλέον η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Το ραντεβού 

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε και το ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ η ιστορία της φρίκης άρχισε να ξεδιπλώνεται το απόγευμα της Τρίτης (27/08/24). Όλα διήρκησαν τρεις ώρες. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Η κατηγορούμενη κατά το χρονικό διάστημα από 17:15 της 27/8/2024 μεχρι και τις 21:00 της ίδιας αφού συναντήθηκε με τον 18χρονο στην Θεσσαλονίκη σε ισόγειο όροφο εγκαταλελειμμένης οικίας επί της οδού Γράμμου στο Πανοραμα και έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ εκμεταλλεύτηκε αδιαθεσία που ένιωσε ο ίδιος και εν αγνοία του ασέλγησε πράττοντας γενετήσια πράξη συνουσίας κατά φύση σε βάρος του».

 Η καταγγελία και η εξέταση από ψυχολόγο 

Ο νεαρός, λίγες ώρες αργότερα, μόλις συνήλθε από την άγρια οινοποσία και διαπίστωσε τι ακριβώς είχε συμβεί, πήγε  στην Αστυνομία και κατήγγειλε το συμβάν. Οπως αναφέρεται «Στις 23:40 της 28ης Αυγούστου, προσήλθε στην υπηρεσία μας ο εγκαλών ο οποίος κατόπιν διορισμού πραγματογνώμονα ψυχολόγου εξετάστηκε. Αστυνομικοί της υπηρεσίας μετέβησαν στο Πανόραμα όπου κατοικεί η κατηγορούμενη και οδηγήθηκε στην υπηρεσία μας όπου και συνελήφθη».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις