Πέμπτη, 29 Αυγ.
29oC Αθήνα

«Είχαμε χωρίσει, δεν θυμάμαι τίποτα από εκείνη τη στιγμή» – Μιλά στο newsit.gr ο 18χρονος που κατήγγειλε τον βιασμό του

«Είχαμε χωρίσει, δεν θυμάμαι τίποτα από εκείνη τη στιγμή» – Μιλά στο newsit.gr ο 18χρονος που κατήγγειλε τον βιασμό του

«Είχαμε χωρίσει, βρεθήκαμε και της είπα ότι δεν ήθελα να συνεχίσω», λέει στο newsit.gr ο 18χρονος, ο οποίος φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από μία 19χρονη Ελληνοαμερικανίδα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Ο νεαρός θέλει να ξεχάσει τον εφιάλτη που καταγγέλει ότι έζησε. «Είμαι καλά. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Δεν είμαι σίγουρος πώς είμαι, μιλάω με φίλους για να αποτραβήξω απο το γεγονός την προσοχή μου», και συνεχίζει λέγοντας «την γνώριζα από παλιά την κοπέλα. Είχαμε σχέση παλιότερα. Είχαμε χωρίσει και μιλήσαμε για να τα ξαναβρούμε».

Όπως αναφέρει στο newsit.gr «μου είχε δώσει κάποιες προϋποθέσεις που δεν με ευχαριστούσαν και της είπα ότι δεν ήθελα να συνεχίσω. Της είπα να βγούμε για μια τελευταία φορά και μετά δεν θέλω να την ξαναδώ».

Οι δυο τους συναντήθηκαν το απόγευμα της περασμένης Τρίτης (27.08.2024) και ο εφιάλτης για τον 19χρονο έγινε όταν εκείνος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. «Βρεθήκαμε και κατα τη διάρκεια της συνάντησης μας έγινε αυτό. Δεν θυμάμαι τίποτα από εκείνη τη στιγμή».
Ο ίδιος, λίγες ώρες αργότερα, όταν συνειδητοποίησε τί είχε συμβεί, πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό, ενώ αργά το βράδυ της επομένης (Τετάρτη 28.08.2024), ο νεαρός εξετάστηκε και από ψυχολόγο πραγματογνώμονα.
Η 18χρονη, που κατηγορείται για την φρικτή πράξη του βιασμού σε βάρος του 19χρονου συνελήφθη και σήμερα (29/08/24) αφέθηκε ελεύθερη έως την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις