Πέμπτη, 29 Αυγ.
28oC Αθήνα

Στούντιο 4: Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος επιστρέφουν στις 2 Σεπτεμβρίου

Στούντιο 4: Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος επιστρέφουν στις 2 Σεπτεμβρίου

Το «Στούντιο 4», με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024, στις 15:00, με εκλεκτούς καλεσμένους, ενδιαφέροντα θέματα, ιδιαίτερες ανθρώπινες ιστορίες και, πάνω απ’ όλα, θετική διάθεση και ενέργεια.

Ποδαρικό στο πρώτο «Στούντιο 4» της σεζόν κάνει ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη νέα καθημερινή κωμική σειρά της ΕΡΤ, «Αρχελάου 5».

Καλεσμένος, επίσης, ο Γιάννης Βαρδής, με αφορμή το αφιέρωμα της εκπομπής στον πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, καθώς φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια από τον θάνατό του.

Φέτος, στην κουζίνα εύκολες και πεντανόστιμες συνταγές για το καθημερινό τραπέζι θα φτιάχνουν ο Δημήτρης Μακρυνιώτης και ο Σταύρος Βαρθαλίτης, το νέο μέλος της παρέας του «Στούντιο 4».

Με πρόσωπα από την Ελλάδα και το εξωτερικό που ξεχώρισαν, με τα viral video της ημέρας, θέματα από την επικαιρότητα, πολιτιστικά, με πλούσιο ρεπορτάζ, απευθείας συνδέσεις, ανθρώπινες ιστορίες που εμπνέουν, το «Στούντιο 4», για τέταρτη χρονιά, θα μας κρατάει συντροφιά στην ΕΡΤ1, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 15:00 ώς τις 18:00.

Media Τελευταίες ειδήσεις