Πέμπτη, 29 Αυγ.
28oC Αθήνα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το ροζέ κρασί που θα σερβιριστεί στον γάμο του Έλληνα σούπερ σταρ και θα έχει το όνομα της Μαράια

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το ροζέ κρασί που θα σερβιριστεί στον γάμο του Έλληνα σούπερ σταρ και θα έχει το όνομα της Μαράια

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται να παντρευτεί την αγαπημένη του Μαράια και η Πύλος είναι στο… πόδι για τον γάμο της χρονιάς. Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τον χλιδάτο γάμο του κορυφαίου Έλληνα μπασκετμπολίστα.

Το Costa Navarino στην Πύλο ανέλαβε να διοργανώσει τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας θα ντυθεί γαμπρός και θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με την καλή του Μαράια, με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

Το ζευγάρι μετράει μαζί σχεδόν 10 χρόνια. Έχει αποκτήσει τον 4χρονο Λίαμ, τον 3χρονο Μάβερικ και προσφάτως την 11 μηνών Εύα. 

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι

Ο γάμος της χρονιάς θα έχει 200 καλεσμένους. Οι λαμπεροί σταρ που φημολογείται ότι θα βρεθούν στο Costa Navarino είναι μεταξύ άλλων οι Λεμπρόν Τζέιμς, Σερένα Γουίλιαμς, καθώς και όλη η ομάδα των Μιλγουόκι Μπακς.

Πρόσκληση έχει σταλεί και στον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης.. Έχει ακουστεί μάλιστα πως πρόσκληση έχει λάβει και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγο του, Μαρέβα.

Ο χλιδάτος γάμος και το τριήμερο γλέντι

Στο Costa Navarino είναι σχεδόν όλα έτοιμα για το μεγάλο γεγονός, το οποίο θα διαρκέσει τρεις ημέρες.

Οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν στις 30 του μήνα και μέρα Παρασκευή με ένα φαντασμαγορικό πάρτι. Το dress code θα είναι αυστηρά λευκό.

Την επόμενη μέρα θα ακολουθήσει μια νιγηριανή τελετή για να τιμήσει την χώρα καταγωγής του και την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου το ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Να σημειωθεί ότι στον γάμο θα σερβιριστεί ένα ροζέ κρασί το οποίο θα έχει το όνομα της Μαράια. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ασχολείται με τα ελληνικά κρασιά και αυτή θα είναι μία από τις εκπλήξεις που ετοιμάζει στη σύντροφο του

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις