Πέμπτη, 29 Αυγ.
28oC Αθήνα

Noval Property: Στα 609 εκατ. ευρώ η εύλογη αξία χαρτοφυλακίου επενδύσεων

Noval Property: Στα 609 εκατ. ευρώ η εύλογη αξία χαρτοφυλακίου επενδύσεων

Την αποτίμηση του χαρτοφυλακίου επενδύσεων της έως τις 30 Ιουνίου 2024, δημοσιοποίησε η Noval Property ανακοίνωσε ως εύλογη αξία τα 609 εκατ. ευρώ.

Το χαρτοφυλάκιο επενδύσεων της Noval Property παρουσιάζει αύξηση κατά 38 εκατ. ευρώ (αύξηση 7%) έναντι της εύλογης αξίας του χαρτοφυλακίου της 31ης Δεκεμβρίου 2023 (571 εκατ. ευρώ).

Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2024, η Noval Property συνέχισε τόσο την ενεργητική διαχείριση του χαρτοφυλακίου ακινήτων εισοδήματος της, όσο και την πρόοδο στο πρόγραμμα αναβάθμισης και ανάπτυξης σημαντικού αριθμού ακινήτων του χαρτοφυλακίου της.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το νέο κέντρο logistics στη Μάνδρα παραδόθηκε προς χρήση στο μισθωτή, ενώ παράλληλα η Εταιρεία εκμίσθωσε το 30% περίπου της οικιστικής χρήσης του ακινήτου μικτών χρήσεων επί της οδού Αρδηττού 40-42 στην Αθήνα, στο οποίο είναι σε εξέλιξη εργασίες ανακατασκευής. Επιπλέον, η The Grid A.E., συμφερόντων Noval Property και Brook Lane Capital, υπέγραψε συμφωνία μίσθωσης με την EY Ελλάδος των γραφειακών χώρων των δύο από τα τέσσερα κτήρια του συγκροτήματος “The Grid” στο Μαρούσι.

Όπως επισημαίνει η εταιρεία, μετά την επιτυχημένη εισαγωγή στο Χρηματιστήριο Αθηνών τον Ιούνιο του 2024, η Εταιρεία συνεχίζει την υλοποίηση της επενδυτικής στρατηγικής της, δίνοντας έμφαση στην περαιτέρω ενίσχυση του χαρτοφυλακίου της με σύγχρονα, υψηλής ποιότητας και περιβαλλοντικά βιώσιμα ακίνητα.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις