Πέμπτη, 29 Αυγ.
28oC Αθήνα

Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο γιος της, Μιχαήλ Βαρθακούρης χόρεψαν ξέφρενα: Δείτε το βίντεο του Good Job Nicky

Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο γιος της, Μιχαήλ Βαρθακούρης χόρεψαν ξέφρενα: Δείτε το βίντεο του Good Job Nicky
NDPPHOTO

Ένα βίντεο με τη Σοφία Αλιμπέρτη και τον 33χρονο γιο της, Μιχαήλ Βαρθακούρης κατέγραψε ο Good Job Nicky, στο οποίο χορεύουν ξέφρενα, κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου τους, την Τετάρτη 28 Αυγούστου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχαήλ Βαρθακούρης και μικρότερος αδελφός του βρέθηκαν με τη μητέρα τους, Σοφία Αλιμπέρτη και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Ο Good Job Nicky απαθανάτισε τα δύο αγαπημένα του πρόσωπα να είναι σε νυχτερινό κέντρο και να χορεύουν και να γελάνε.

Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει επιλέξει να είναι μακριά από τα τηλεοπτικά δρώμενα τους τελευταίους μήνες και βιντεοσκοπήθηκε από τον Good Job Nicky ιδιαίτερα ευδιάθετη αγκαλιά με τον φωτογράφο γιο της. Η ίδια μάλιστα έχει επιλέξει να μένει μόνιμα στο νησί της Πάρου, όπου βρέθηκαν και οι γιοι της τα τελευταία 24ωρα.

Ο Good Job Nicky, ή Νικόλας Βαρθακούρης όπως είναι το όνομά του είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και μοιράστηκε αυτή την στιγμή με τους followers του.

Η Σοφία Αλιμπέρτη απέκτησε τον γιο της Μιχαήλ με τον Γιάννη Πάριο πριν 33 χρόνια και τον Νικόλα πριν 29 χρόνια. Με τον γνωστό τραγουδιστή χώρισε το 1998.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις