Παρασκευή, 30 Αυγ.
28oC Αθήνα

Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Βρεττός ανέβηκαν στην κορυφή του Ολύμπου με τις συντρόφους τους

Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Βρεττός ανέβηκαν στην κορυφή του Ολύμπου με τις συντρόφους τους

Στην κορυφή του Ολύμπου κατάφεραν να φτάσουν ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Βρεττός μαζί με τις συντρόφους τους, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Αναστασία Δεληγιάννη, αντίστοιχα.

Σε ομαδική ανάβαση στον Όλυμπο, συμμετείχε ο επιχειρηματίας Σάκης Κατσούλης και ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός, οι οποίοι μοιράστηκαν την εμπειρία τους αλλά και την ικανοποίησή τους όταν πόζαραν από την κορυφή δίπλα στην γαλανόλευκη σημαία. Στο πλευρό τους ήταν φυσικά και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Αναστασία Δεληγιάννη.

Και τα κορίτσια ανέβασαν πολλά στιγμιότυπα από την ιδιαίτερη εκδρομή τους στον Όλυμπο.

«Σήμερα η μέρα ήταν γεμάτη συναισθήματα! Χαρά, φόβο, ευλογία, άγχος, αδρεναλίνη, υπερένταση, ευτυχία. Μια πολύ ξεχωριστή ημέρα μιας και κάναμε το όνειρο της μικρής Λουκίας πραγματικότητα.

Ανεβήκαμε στο πιο ψηλό σημείο της Ελλάδας, στον Μύτικα του Ολύμπου. Είναι πραγματικά ό,τι πιο επικίνδυνο έχω κάνει στη ζωή μου, αλλά πραγματικά άξιζε τον κόπο», έγραψε ο Ηλίας Βρεττός.

Τα δύο ζευγάρια έχουν πολύ καλές και φιλικές σχέσεις εδώ και αρκετά χρόνια. Πολλές φορές επιλέγουν να κάνουν μαζί εκδρομές, διακοπές ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που βγήκαν τετράδα σε βραδινή έξοδο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις