Παρασκευή, 30 Αυγ.
26oC Αθήνα

Λευκάδα: Viral ο τουρίστας που έτρεχε να προλάβει το πλοίο που έφευγε χωρίς εκείνον

Λευκάδα: Viral ο τουρίστας που έτρεχε να προλάβει το πλοίο που έφευγε χωρίς εκείνον

Ο τουρίστας που έκανε διακοπές στη Λευκάδα, πήρε το καραβάκι που πηγαίνει καθημερινά κόσμο, σε πανέμορφες παραλίες του νησιού. Το θέμα είναι ότι ξεχάστηκε όταν έφευγε το πλοίο.

Έτρεχε και δεν έφτανε τουρίστας στη Λευκάδα, με τις εικόνες που ανέβηκαν στο διαδίκτυο, να γίνονται viral. Όταν διαπίστωσε πως το πλοίο άρχισε να φεύγει από την παραλία που έκανε μπάνιο, χωρίς εκείνον, σήκωσε τα χέρια και άρχισε να φωνάζει στον καπετάνιο. Για καλή του τύχη, τον είδαν και το καραβάκι σταμάτησε, μέχρι ο ίδιος να μπορέσει να επιβιβαστεί.

Βίντεο στα social media δείχνει τον άτυχο άνδρα να τρέχει στην ακρογιαλιά, προσπαθώντας να κάνει σινιάλο στο πλοίο για να επιστρέψει, με τη λεζάντα να γράφει: «είναι και αυτές οι ατυχίες».

Ο ίδιος έχασε το καραβάκι με το οποίο θα γυρνούσε από την παραλία. Ωστόσο εν τέλει το καράβι γύρισε πίσω και τον παρέλαβε.

Το βίντεο ανέβηκε στα social media και ξεκίνησε το ταξίδι του, στο διαδίκτυο. Όσο για τον τουρίστα, είναι βέβαιο ότι θα αργήσει να ξεχάσει τα όσα έζησε στην παραλία της Λευκάδας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις