Παρασκευή, 30 Αυγ.
31oC Αθήνα

Γάμος Γιάννη Αντετοκούνμπο: «White Party» στο Costa Navarino δυο ημέρες πριν την γαμήλια τελετή

Γάμος Γιάννη Αντετοκούνμπο: «White Party» στο Costa Navarino δυο ημέρες πριν την γαμήλια τελετή
NDP

Ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια Ριντλσπρίγκερ πλησιάζει, με την Παρασκευή (30/08/24) να είναι προγραμματισμένο το «White Party» στο Costa Navarino.

Ο υπερπολυτελής γάμος του καλοκαιριού ανάμεσα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την Μαράια Ριντλσπρίγκερ την Κυριακή (1/09/24) στο Costa Navarino είναι προ των πυλών, με τους τριήμερους εορτασμούς να ξεκινούν σήμερα Παρασκευή (30/08/24) με το «White Party».

Όπως λέει και το όνομα το θέμα της γιορτής θα είναι το άσπρο, με τους καλεσμένους να φορούν λευκά κουστούμια, σχεδιασμένα από τον Γιώργο Παπαδόγαμβρο, ο οποίος έχει επιμεληθεί και το γαμήλιο ντύσιμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μια ημέρα αργότερα, το Σάββατο (31/08/24) θα πραγματοποιηθεί το «Nigerian Party» με ανάλογες παραδοσιακές ενδυμασίες και θέμα την 2η πατρίδα του 29χρονου μπασκετμπολίστα.

Τα παραπάνω pre wedding party θα είναι το… πρόγευμα, για την υπέρλαμπρη τελετή που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, στην οποία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Μάλιστα όπως έχει γίνει γνωστό, ορισμένοι από τους καλεσμένους που θα δώσουν το παρών είναι ο σπουδαίος Λεμπρόν Τζέιμς, η Σερένα Γουίλιαμς, οι ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς, καθώς και αρκετοί πρώην – νυν συμπαίκτες του ίδιου.

Στο κοντινό αεροδρόμιο της Καλαμάτας η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη, με τους πρώτους καλεσμένους μάλιστα να έχουν φτάσει στη χώρα μας.

Για όλα τα παραπάνω τα μέτρα ασφαλείας θα είναι κάτι παραπάνω από αυστηρά, αφού ο «Greak Freak» θέλει όλα να είναι στην εντέλεια και να υπάρξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ιδιωτικότητα στις προσωπικές του στιγμές.

Για αυτό τον λόγο και οι καλεσμένοι δεν θα επιτρέπεται να έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ μετά από μια δεκαετία που βρίσκονται μαζί έχουν τρία παιδιά—τον 4χρονο Λίαμ, τον 3χρονο Μάβερικ και την 11 μηνών Εύα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις