Παρασκευή, 30 Αυγ.
26oC Αθήνα

Χανιά: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό 10 μέτρων, εικόνες από τον δραματικό απεγκλωβισμό του

Χανιά: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό 10 μέτρων, εικόνες από τον δραματικό απεγκλωβισμό του

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο κατέληξε σε γκρεμό στην περιοχή της Μαλάξας στα Χανιά. Σωτήρια η ταχύτατη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του.

Μάχη με τον χρόνο έδωσε το πρωί στα Χανιά, διασώστες μετά από τροχαίο, με αυτοκίνητο να καταλήγει σε γκρεμό στην περιοχή της Μαλάξας. Άμεσα σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία που έσπευσε στο συμβάν με 4 οχήματα και οκτώ άνδρες και προχώρησε στον απεγκλωβισμό του οδηγού. Τραυματισμένος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, με τους γιατρούς να προσπαθούν να διαπιστώσουν την έκταση και την σοβαρότητα των τραυμάτων του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr  πρόκειται για έναν ηλικιωμένο Έλληνα, ηλικίας περίπου 80 ετών, ο οποίος παρελήφθη έχοντας τις αισθήσεις του από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Το ατύχημα συνέβη στις 09:30 περίπου το πρωί, όταν κάτω από αδιευκρίνιστα αίτια, ο οδηγός, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο εξετράπη και έπεσε στον γκρεμό, στην περιοχή των Κεραμειών, στον δρόμο πίσω από το νοσοκομείο προς Κοντόπουλα, στη Μαλάξα.

Άμεσα σήμανε συναγερμός σε Αστυνομία Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο ενώ η κινητοποίηση είχε θετικό αποτέλεσμα αφού ο οδηγός απεγκλωβίστηκε με επιτυχία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις