Παρασκευή, 30 Αυγ.
27oC Αθήνα

Μαρινάκης: «Ο τελικός του Europa League είναι στο σπίτι του Βαλβέρδε, γιατί να μην πάει ο Ολυμπιακός»

Μαρινάκης: «Ο τελικός του Europa League είναι στο σπίτι του Βαλβέρδε, γιατί να μην πάει ο Ολυμπιακός»
eurokinissi

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε για την κλήρωση του Ολυμπιακού στο Europa League, με τον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών να στέκεται στην έδρα του τελικού.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στις πρώτες του δηλώσεις για την κλήρωση του Ολυμπιακού στην League Phase του Europa League τόνισε ότι ο στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο μετά την κατάκτηση του Conference της περασμένης σεζόν, τόσο ο ίδιος και η ομάδα του συνεχίζουν να ονειρεύονται.

Τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη

«Δεν υπάρχουν εύκολες κληρώσεις, πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλους τους αντιπάλους με σοβαρότητα και εμείς να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και την εμπειρία που έχουμε από πολλούς ευρωπαϊκούς αγώνες, να πάρουμε καλά αποτελέσματα εκτός έδρας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε να είμαστε πιο προσεκτικοί και έτοιμοι, τώρα μετά την επιτυχία μας στο Conference League οι αντίπαλοι μας υπολογίζουν πολλοί περισσότερο και θα είναι καλύτερα προετοιμασμένοι.

Θα πρέπει να κάνουμε κάτι καλύτερο από ό,τι  είχαμε κάνει μέχρι σήμερα, να έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή, στους παίκτες μας. Λίγο υπομονή γιατί θέλουμε να έχουμε τα νέα παιδιά μαζί μας, να δώσουμε χρόνο και σε αυτά τα παιδιά να μπορέσουν να δείξουν τι μπορούν να κάνουν σε υψηλότερο επίπεδο, σε ευρωπαϊκό επίπεδο και στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να πάμε όσο καλύτερα γίνεται στην Ευρώπη.

Ο τελικός αυτός είναι στο σπίτι του Ερνέστο Bαλβέρδε, γιατί να μην πάμε all the way. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και να είμαστε αισιόδοξοι, όταν μιλούσα για ευρωπαϊκά όνειρα, ορισμένοι χλεύαζαν.

Είδατε ότι ο Ολυμπιακός έχει γευτεί και μεγάλες νίκες και το ευρωπαϊκό Κύπελλο το αξίζαμε. Οι αντίπαλοι ήταν πολύ μεγάλες ομάδες. Συνεχίζουμε το ίδιο δυνατοί, με ακόμη περισσότερες επιτυχίες.

Δεν ήταν μόνο η επιτυχία του Conference League, είμαστε η μοναδική ομάδα στην Ευρώπη που πανηγυρίσαμε δύο τίτλους. Ο Ολυμπιακός έχει μπει μέσα στα σπίτια τα ευρωπαϊκά, ακόμα και στη Βραζιλία 40 χιλ. κόσμος ζητωκραύγαζε για την ομάδα τους , αλλά είδαν τον Ολυμπιακό να παίζει πολύ καλά μέσα στο σπίτι τους. 

Έχουμε πετύχει κάτι πολύ σπουδαίο για τον τόπο μας, θα ήθελα να υπάρξει συνέχεια και από τις άλλες ομάδες. Είδαμε και ο ΠΑΟΚ είχε μια καλή πορεία πέρυσι, είδαμε τον Παναθηναϊκό που κέρδισε και προχωράει στην Ευρώπη. Οι υγιείς φίλαθλοι να έχουν το καλό του ποδοσφαίρου στο νου τους».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις