Παρασκευή, 30 Αυγ.
26oC Αθήνα

Ντόρα Μπακογιάννη για Στέφανο Κασσελάκη: Πριν κάνει δηλώσεις ας ανοίγει και κανένα βιβλίο, ακόμα κι ο εγγονός μου το κάνει

Ντόρα Μπακογιάννη για Στέφανο Κασσελάκη: Πριν κάνει δηλώσεις ας ανοίγει και κανένα βιβλίο, ακόμα κι ο εγγονός μου το κάνει
ΦΩΤΟ Eurokinissi (αρχείο)

Ιδιαίτερα αιχμηρή εμφανίστηκε η Ντόρα Μπακογιάννη για τον Στέφανο Κασσελάκη. Η βουλευτής Χανίων της ΝΔ αναρωτήθηκε για το τι γνωρίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τον ΒΟΑΚ και έκανε τις δηλώσεις που είχε κάνει τις περασμένες ημέρες.

Επιπλέον, η Ντόρα Μπακογιάννη επέκρινε τον Στέφανο Κασσελάκη και για τις δηλώσεις του για παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στον γάμο του δημάρχου Χανίων.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στο Zarpa Radio 89,6 την Παρασκευή (30.08.2024), με έντονη δόση ειρωνείας αναρωτήθηκε για το τί γνωρίζει ο κ. Κασσελάκης για τον ΒΟΑΚ, ενώ τον προέτρεψε να «ανοίγει κανένα βιβλίο» πριν κάνει πολιτικές δηλώσεις:

«O κ. Κασσελάκης ανακάλυψε τον ΒΟΑΚ. Μας ανήγγειλε ότι κάνουνε, λέει, τον ΒΟΑΚ με διόδια. Από που ήρθε ακριβώς ο κ. Κασσελάκης; Ξέρει ο κ. Κασσελάκης στην Αμερική κανένα δρόμο που να μην πληρώνουν διόδια; Ξέρει κανέναν δρόμο αυτού του επιπέδου και αυτών των απαιτήσεων; Ήδη με τα διόδια ο ελληνικός προϋπολογισμός θα δίνει για τον ΒΟΑΚ 100 εκατομμύρια τον χρόνο», είπε η βουλευτής Χανίων της ΝΔ και πρόσθεσε:

«Να κάνει δηλώσεις ο κ. Κασσελάκης, απλώς πριν τις κάνει να ανοίγει κανένα βιβλίο, κανένα διαδίκτυο. Ακόμα κι ο εγγονός μου το ανοίγει αυτό το διαδίκτυο».

«Έκανε βαρυσήμαντες δηλώσεις ο κ. Κασσελάκης για τον ΒΟΑΚ. Τον έβλεπα κι έλεγα, πόσο επιπόλαιος και ανεύθυνος μπορεί να είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στη γαμήλια δεξίωση του δημάρχου ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Όχι. Ήταν δύσκολο να το μάθει αυτό ο κ. Κασσελάκης;», αναρωτήθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη και κατέληξε απαντώντας:

«Όχι, όλα τα Χανιά το ξέρανε. Αλλά προσπαθεί να συνδυάσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη με το δυστύχημα με τα τρία παιδιά».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις